Димитър Стоянов: Кириле, иди си!

1
Политическата обстановка в България е тотално шизофренична, написа секретарят на по сигурността и отбраната на президента
Политическата обстановка в България е тотално шизофренична, написа секретарят на по сигурността и отбраната на президента Снимка: Facebook

Политическата обстановка в България е тотално шизофренична, написа секретарят на по сигурността и отбраната на президента

Правиш коалиция, упс сглобка, с опонентите си, които си определил за мафия , за членове на коалиция "Магнитски", арестуваш лидера на обвиняваната в далавери партия и след това заедно сядат на управленската софра.

Председател на парламентарна група, мандатоносител, заплашва министри от собствения им кабинет! Министри от кабинета обвиняват депутати в оказан натиск и влияние със служебно положение!

И ако до 2021 г. изпълнителната власт диктуваше какво да прави парламента, то сега сме свидетели на непрекъсната намеса на парламента в дейностите на изпълнителната власт! Конституция ли? А да, тя трябва да се промени защото така е казано в записа, а не защото е необходимо!

А министър-председателят послушно е навел главица и се съгласява с всичко! Няма доверие на този или онзи министър, пречи му президента, службите не са "негови" ..... Оправдания за абсолютно импотентното управление на калпавата сглобка!

И на края след днешното интервю по Нова, мога с чиста съвест да кажа това, което казах и през 2020 г. - Кириле иди си!

Димитър Стоянов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Сашо
    Посъветвай същото и ментора си...
  • -6
    4
    ха, ха,
    киро летеца, лъжеца! https://blitz.bg/analizi-i-komentari/kiril-petkov-patologichen-lzhets-s-psikhichno-razstroystvo_news987223.html
  • -3
    3
    Русенец
    Кирчо, нема да си одиш! Докато не направиш тая държава нормална и законова няма да слушаш ония криви балкански субекти дето се извиват като при екзорсизъм ако чуят че нещо може да стане нормално и в България като другите държави. Мамицата ви криви балкански души, и ние искаме да поживеем нормално като в другите държави.
  • -3
    2
    Петър
    Дддддддаааааааа
  • -2
    1
    Будинов
    Поредния зелен чорап дава акъл.Вземи си идиота президент,гълъбчето съветник и всички вкупом при Путя.Там ви е мястото,България ви е чужда,всички зелени чорапи сте се клели във вярност на КПСС БКП
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари