Романтично предложение грейна на плакат в Русе

30
Жената, към която е отправено посланието, иска да си го прибере за спомен
Жената, към която е отправено посланието, иска да си го прибере за спомен Снимка: Facebook

Жената, към която е отправено посланието, иска да си го прибере за спомен

"Александра Янкова, ще се омъжиш ли за мен?" Това романтично предложение можеха да видят русенци, окачено на плакат върху жп надлеза на булевард "Липник", става видно от снимка, публикувана в социалните мрежи. За съжаление посланието, умишлено станало достояние на всички, е изчезнало от там поради незнайни причини. Не е ясно защо и на кого е попречил този мил жест, но жената, към която е насочено най-романтичното предложение в света, иска да си го прибере за спомен.

За което тя търси съдействие сред русенци, които евентуално са станали свидетели на това кой е отмъкнал безобидния за околните плакат. За нея той има сантиментална стойност.

"Здравейте! Пиша в търсене на този плакат, който отивах да си прибера и го нямаше вече. Моля, ако някой знае нещо да ми каже или поне ако са го прибрали от общината ще си го търся там. Има сантиментална стойност. Благодаря", споделя Александра Янкова.

Под публикацията заваляха одобрителни коментари, сред които се пита и за отговора на жената, към която е отправено брачното предложение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Тя
    Тези коментатори под мен са сериозни комплексари личи си, горките им приятелки/жени живи да ги оплаче човек с такива "мъже" до тях
  • -3
    4
    Мюмюн
    Бати простотията,мен би ме било срам!
  • -3
    3
    Климбо
    За моста ли да се омъжи? Не пише за кого нищо!
  • -10
    2
    Юююююх
    Да не ти даде годежеж пръстен в романтична обстановка,а окачил един парцал с надпис!!!!Ха,ха!!!!Ами дай обява във вестника.Дано си намериш сантименталната стойност!!!
  • 8
    1
    Вазилена
    Прънчо го прибра на село плакатъ Покри кокошарника с него
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари