Рена Стефанова: Телевизионните дебати не решават изборите

1
Стефанова избягала от дебата, защото нямала какво да дебатира с присъстващите в студиото
Стефанова избягала от дебата, защото нямала какво да дебатира с присъстващите в студиото

Стефанова избягала от дебата, защото нямала какво да дебатира с присъстващите в студиото

„Надявам се да няма купен вот, който да изкриви честната картина на изборите“, заяви Рена Стефанова.

Кандидат кметицата се помъчи да оправдае пред гражданите на Русе за отсъствието си от дебата по bTV.

„За съжаление днес телевизионните дебати не решават изборите, основните ми опоненти отсъстваха, няма какво да дебатирам с тези, които бяха в студиото. Дискутирам всеки възможен въпрос и проблем с гражданите на Русе и в момента“, заяви Стефанова.

„Битката за Русе продължава, 2000 гласа ще решат кой отива на балотаж. Кандидатите на ГЕРБ и ВМРО са основните ми конкуренти, аз обаче разчитам на всеки демократично мислещ русенец. Затова с целия екип на ПП-ДБ продължаваме фокусирана и честна кампания“. Така Рена Стефанова, кандидат за кмет на Община Русе от коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ коментира резултатите от експресното социологическо проучване на Алфа Рисърч.

Бягството от дебата вероятно ще отдалечи Стефанова от така жадувания балотаж, защото това е неуважение към русенци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    21
    Густав Адолф
    Избирател съм на ППДБ, споделям много от идеите им. В Русе няма да гласувам за нея! Имах намерението да си дам гласа за Рена Стефанова, но няма да го направя. Искам да знам какво може да направи за Русе, не да чета дървени философии.
  • 14
    20
    От Русе
    Ей бабушкер нещастен , бягай далеч от Русе и се заври ти си знаеш къде мръсен бинокъл
  • 8
    19
    Русенец
    Бабче, не разбрах как ще решиш проблемите на града. Ти трябва да си активната страна. Не спечели доверието ми. Те двама от присъстващите на дебата нищо не казаха, ама поне не се скриха. За Пенчо, Златан, Анатоли Станев от РИОСВ, Бабата, ГЕРБ няма да гласувам, кой остана? Все някой трябва да изберем.
  • 2
    18
    Владислава Гарвалова
    Рена е страхлива и недодялана, а пък аз съм топ красавица и езикът ми е като бич. Трябваше мен да номинират за кмет, а не нея! Вярно- аз пея в операта, а тя е адвокатка, но пък съм като жив детектор за мръсен въздух и щях по е да оправя екологията. Сега ще трябва да се задоволявам само с място на общински съветник, което дори не ми е сигурно. Еххх, съдба съдба тежка с тази малка заплата в операта.
  • 15
    17
    Димитрова
    Интересно, че като адвокатка на мафиота Събев, въпросната дама е била много по-активна и смела в далаверите и тяхното узаконяване. Днес се уплаши.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари