Пенчо Милков: Аз съм кандидата, който излиза много над партийния вот

2
Първи коментари на Пенчо Милков, Иван Иванов и Рена Стефанова
Първи коментари на Пенчо Милков, Иван Иванов и Рена Стефанова

Първи коментари на Пенчо Милков, Иван Иванов и Рена Стефанова

Първите трима кандидати за кмет на Русе според предварителните данни на социолозите – Пенчо Милков от МК „БСП за България“, Иван Иванов от ГЕРБ и Рена Стефанова от ПП-ДБ направиха своите първи коментари за изборите пред БНТ.

Преди да излязат окончателните резултати, които категорично да определят кой е втори и отива на балотаж с Пенчо Милков, и тримата бяха лаконични относно кой кого ще подкрепи на втория тур на изборите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    47
    Alèx
    Още помня как си лекувах детето в окръжна болница през 92, 93 и 94-та! Нали вие, крадливи СеДеСари ми прибирахте по 6000 лв."доброволно дарение" за енцефалограми, ващта мамица крадлива дошли на власт с алкохо лна измама! Никога не съм бил партиен член, а вие още си пазите билетите,да не би.........!?
  • -1
    46
    ===
    Майната им на пристрастията. Нали сте наясно, че Иванов няма никакъв шанс. Същото го написах и за Рена. И като се разлюти някаква Пенчева, змии и гущери бълва. Чак се наложи да потърся в гугъл коя пък е тая. То се оказа ниска трътла с нереализирани амбиции на хранилка при сектата на дядо Еконтий.
  • 0
    45
    Alèx
    Иванов; първо иди да си отпушиш тоалетните в болницата,чадо! КАНЕВ ви я направи, а ти я разсипа! СРАМОТА!
  • -1
    44
    Alèx
    Какви са тия"съветници" от южна и югозападнала България? Аре къш от тук! Преди 12 години търсих работа при дедо Еконтий, РЕНО! Резултат 0, а говоря 3 езика, РЕНО!
  • -2
    43
    Alèx
    Елеонорке Николова, крадлива стара сврако! Още помним как затри ХЛЕБНА МАЯ! Върви си в Пазарджишките села!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари