Ремонтират три сгради на ОДМВР - Русе

0
150 000 лева са отпуснати за ремонтите
150 000 лева са отпуснати за ремонтите Снимка: Google

Три сгради на ОДМВР - Русе ще бъдат ремонтирани със 150 000 лева.

Това става ясно от заданието на обществената поръчка „Извършване на строително-ремонтни и монтажни работи на административни сгради на МВР, управлявани от ОДМВРРусе“.

Старата дървена и желязна дограма на административната сграда на сектор „Пътна полиция“ в Русе ще бъде подменена по проект, в който са включени покривът на сградата на Първо РУ на ОДМВРРусе и дограмата на РУ Сливо поле

Сградата на сектор „Пътна полиция“ е строена през 1975 година, като вторият етаж е с дървена дограма, а помещенията на първия – с витринно стъкло. Административната сграда на Първо РУ при ОДМВРРусе е построена през 1988 година, с плосък покрив, който се нуждае от ремонт. В Сливо поле сградата е от 1973 година.

Изисквания към PVC профила са да е минимум 5-камерен, с възможност за последваща подмяна на уплътненията. Да има монтирана укрепваща арматура в профилите към прозорците, с цел избягване на деформации и осигуряване на ветроустойчивост.

Извършването на всички строителни дейности и на трите обекта ще се съвместява с ежедневната дейност на служителите, включително и обслужването на граждани.

Стойността на поръчката е 150 000 с ДДС, срокът за подаване на оферти е до 10 септември в деловодството на ОДМВРРусе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари