Рекламират България във Вайбър

1
Министерството на туризма представи първата българска услуга в търсачката на Viber, която е съвместен проект с iLoveBulgaria
Министерството на туризма представи първата българска услуга в търсачката на Viber, която е съвместен проект с iLoveBulgaria

Всички потребители на Viber (Вайбър) ще могат да научават за туристическите забележителности на България.

Министерството на туризма представи първата българска услуга в търсачката на Viber, която е съвместен проект с iLoveBulgaria. По последни данни около 900 млн. души в света използват този чат.

След като миналата година беше стартиран проектът "Аз обичам България", към момента в него има 5000 туристически забележителности. Сега по думите на министъра на туризма Николина Ангелкова за първи път със забележителностите ще могат да се запознават и потребителите на Viber.

"Радвам се, че сме първите в света, които като държава се включваме във Viber Chat Extensions, което ни дава допълнителни предимства. Важно е, че нямаме финансови ангажименти, а на базата на бартерна разменна информация имаме достъп до толкова много потребители. 900 млн. потребители в света са изключителна възможност да популяризираме България като туристическа дестинация", каза Ангелкова.

Приложението iLoveBulgaria има над 40 хил. последователи в социалните мрежи, а над 70 хил. души говорят за него, а споделянията са повече от 2 млн.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари