Реки от фенове на Калотина заради концертите на Rammstein в Белград

1
Огромни опашки от автомобили се извиха на границата ни със Сърбия
Огромни опашки от автомобили се извиха на границата ни със Сърбия Снимка: Actualno.com

Огромни опашки от автомобили се извиха на границата ни със Сърбия

Заради двата концерта на Rammstein в Белград - на 24 и 25 май, част от турнето им в Европа през 2024 г., "реки" от фенове образуват огромни опашки на границата ни със Сърбия, съобщи Actualno.com.

Меломаните, които ще гледат бруталната немска група на живо в сръбската столица, стоят часове наред на едно място заради огромния наплив към Белград. Дали всички фенове ще успеят да стигнат навреме за днешния концерт е въпрос с повишена трудност.

Пропаднали резервации в последния момент

В последните дни много българи споделят в социалните мрежи, че резервациите им за настаняване в Белград са били отказани в последния момент, което прави нещата много сложни, тъй като заради концертите на Rammstein почти няма къде да се нощува в сръбската столица в близките дни.

Rammstein в Прага:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари