Regiocom предлага атрактивни условия за региона на немскоговорящи

8
Офисът на regiocom Русе
Офисът на regiocom Русе

С какво се занимава regiocom?

Regiocom е международна компания, която работи в сферата на обслужване на клиенти на немския пазар. През 2015 г. отвoрихме офис в Русе и към днешна дата имаме повече от 90 служители в града. Всеки месец откриваме нови работни места за кадри, които владеят немски език на високо ниво и имат добра компютърна грамотност. Предишен опит не е нужен, тъй като всеки служител преминава специално обучение, което включва практическа и теортетична подготовка.

Работна обстановка в regiocom

Как regiocom мотивира своите служители?

Активно следим пазара на труда и се стремим да предложим на своите настоящи и бъдещи служители добри финансови условия, като наскоро индексирахаме месечните възнаграждения. От години имаме разработени бонсуни системи, от които допълнително профитират колегите с опит, а вече предлагаме подобни финансови стимули и за тези, които тепърва навлизат в работата. Разбира се, предоставяме редица придобивки като частна здравна застраховка, 24 почивни дни, помощ при релоакция, транспортни разходи при по-големи разстояния, надбавки за храна и хоум офис и др.

С какво regiocom се различава като работодател?

За нас най-важни са хората, тяхното добро настроение и екипният дух. Опитваме се да създадем вдъхновяваща работна атмосфера и всеки месец организираме различни събития и акции. Те са част от програма, наречена Bio &Body FRIENDLY”, която има четири основни направления: здравословно хранене, спорт, социална ангажираност и качествeна почивка. Съвсем скоро например организирахме сладоледен ден и турнир по тенис на маса.

Финалисти от турнира по тенис на маса в regiocom Русе

Как можем да се запознаем с regiocom лично?

На 18-ти август планираме онлайн кариерна среща със специалисти по подбор на персонал. Те ще разкажат от първо лице за живота в regiocom и ще отговорят на всички въпроси, свързани с работата и условията, които се предлагат.

Росица Николова и Дарина Гичева, Специалисти по подбор на персонал в regiocom

През септември ни предстои да отпразнуваме и 25-годишнината от създаването на компанията. Планирали сме грандиозно парти на брега на морето край Варна, на което са поканени всички служители и партньори, така че побързайте и станете част от екипа! Повече за отворените позиции може да видите на кариерната страница или във фейсбук страницата на regiocom, а кандидатурите си изпращайте директно на jobs@regiocom.bg.

Интервюирани: Росица Николова и Дарина Гичева, Специалисти по подбор на персонал в regiocom

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари