Реформаторите да си изхвърлят боклука

1

Тия плакати на Реформаторски блок стоят вече повече от месец след изборите. И явно не смятат да ги махат...

Както и самите реформатори не смятат да се махат от властта. Че куче кокал пуска ли?

Нека си припомним, че в края на миналата седмица парламентарната група на РБ реши да получи и върне проучвателния мандат за съставяне на кабинет. И понеже са реформатори, два дни по-късно реформираха решението си…

Да не сте си помислили, че искат да се задържат във властта, при условие, че народът показа ясно, че не ги иска на президентските избори! Ама в никакъв случай. Те са путриоти като друга една путриотска сбирщина. Всичко е в името на народа. Да не ни оставят в ръцете на другите. Грижат се за нас хората. Никак не я искат тая власт, но се жертват за нас. Изобщо не искат заплатата, служебния джип, участието в парламентарни комисии и парите от тях, но.. нали все някой трябва да ги вземе. И понеже се путриоти правят компромис със себе си като истинска национално отговорна формация. Браво! Подкрепям с две ръце. Същински Ботевци.

Само едно нещо си мисля – някой може ли да ми каже Меглена Кунева някоха връщала ли е нещо?! Върна мандата за евродепутат ли, отказа да стане вицепремиер или министър на образованието ли?! По-рано да бъде съветник в министерски съвет ли!

Президентът Плевнелив връчи мандата с думите: „понякога и 1% шанс може да бъде 100% шанс“. Явно съди по себе си – шансът такова същество да ни стане президент беше 1 %, но взе, че стана. Плевнелиев е прецедент отвсякъде – за един мандат може да реди трети служебен кабинет. На  един прием покани цели 3 държави, сред които една вече несъществуваща …Вози се на чужд самолет и с каква охота прие  предложението на американското правителство... Беше като войник в казармата, чакащ уволнението.

Бате Бойко заяви, че в момента е зает и не отговори на въпроса ще подкрепи ли ГЕРБ правителство на реформаторския блок. Зает е човекът – снима се, позира. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари