Разтърсваща изповед на една българка!

0
Историята на Вероника е спорна, но не толкова рядко срещана
Историята на Вероника е спорна, но не толкова рядко срещана

Историята на Вероника е спорна, но не толкова рядко срещана. Нейният емоционален живот е необичаен, а самото това, че открито говори на тази тема, я прави обект на критики, пише zajenata.bg.

Вероника се омъжила много млада, на 21 години. Родителите й  наложили по-рано да започне семеен живот, въпреки че все още не се била записала в университет.

Oмъжва се за Владо, който е бил първият й. Заедно са още от гимназията и брака бил логична смес от обстоятелства. Обичала го, както и той нея. За първи път спали заедно след 1 година от началото на връзката им. Приятелките й се чудели как "издържала" толкова дълго.

Въпреки това, Вероника ги убеждавала, че не трябва да бърза.

Преместили се заедно със съпруга си в голям град и тръгнала в университета.

Вероника била весела и красива, а понякога дори и наивна. Въпреки това, съпругът й нямал против нейните задължения и лекции. Освен това, и вярвал.

След това Вероника започнала работа в голяма фирма и често излизала с колеги. Едно питие след работа, по-късно се превърнало в две, три, така цяла нощ забава. Съпругът й бил малко притеснен, но не й правил проблеми.

Тогава се срещнала с човек, който променил живота й.

Чаровен, едър, тъмен. Всички жени го гледали и се радвали на гледката. Вероника веднага го харесала, но нямала смелостта да го погледне в очите, страхувайки се от това, което може да се случи.

Но и той се загледал във Вероника. Флиртувал, когато имал шанс. Чувствал увлечение.

Една вечер, когато останали сами, станала и първата целувка. И вторият, и третият път ... останали да се целуват до сутринта. Нищо повече не се е случило, но тя си признала.      

Била хлътнала.

Продължили да се виждат. Съпругът на Вероника предполагал, но нищо не можел да докаже. Тя се усъвършенствала в лъжата.

"Как е възможно това да ми се случва? Обичам съпруга си, а съм влюбена в любовника си. Никога не бих оставила Владо, но не искам да прекратя аферата си", споделяла Вероника на нейна близка приятелка.

На въпроса "Колко дълго ще продължи това?" Вероника постоянно отговаряла: "Надявам се, че дълго ..."

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари