Разследват мъж, запалил знаме на НАТО в центъра на Пловдив

0
Прокуратурата извършва проверка за хулиганство
Прокуратурата извършва проверка за хулиганство

Прокуратурата извършва проверка за хулиганство

Днес, 19 юни 2023 г., Районна прокуратураПловдив се самосезира по публикации в медиите, в които се твърди, че в центъра на гр. Пловдив е било запалено и поругано знаме на НАТО, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Наблюдаващият прокурор е разпоредил проверка за извършено хулиганство. По нея ще бъдат снети обяснения от свидетели, изискани видеоклипове и др. Извършването на проверката е разпоредено на служители от ОД на МВР - Пловдив. Срокът за приключването е едномесечен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    ПОВРЪЩЕНЯ ГОЛЯМА
    ЗАГУБИ СЕ СМИСЪЛА НА 10 НОЕМВРИ 1989 НА 100% ,КАКТО СЕ Е ЗАГУБИЛ СМИСЪЛА И НА 09.09.1944 И НА 03.03.1878 г.БЛАГОДАРЕНИЕ НА МЕСТНИ ПАРТИИНИ КООРДИНАТОРИ И СМЕШКОВЦИ РАЗНИ.КАКВОТО БЕШЕ ПРЕЗ КОМУНИЗАЦИЯТА,ТАКОВА Е И ПРЕЗ ДЕМОКРАЦИЯТА 1 КЪМ 1 ЧЕ ПО ЗЛЕ.ПРЕДИ БЯХА КОМСОМОЛЦИ,СЕГА СА ЕВРОДЖЕНДЪРАТЛАНТИЦИ.ВСЕ ПЕДЕРАСИ И КУРВИ.И ПРЕДИ КОМИСАРИ И СЕГА.ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ. ПРЕДИ ОБЛАСТНИЯТ СЕКРЕТАР НА БКП ,СЕГА НА ГЕРБ ИЛИ НА НЕ ЗНАМ КОИ МУШКАНЯЦИ.ПО ВР ЪЩ ЕН Я. ЛАЙНАТА ОТ БЯЛА КИПЯТ И ВРЪТ.ЗАТЪНА РУСЕ ОТ БЕЛЕНСКИ ТОРБИ НЕУМИТИ.
  • 10
    5
    Браво! Истински патриот!
    То хубаво, ама защо само знамето на НАТО? Трябвало е да запали и знамената на САЩ и €вропедерасткия съюз! А после продължително да се облекчи отгоре им, че всички знаем откъде идват всички злини за България!
  • 11
    4
    Свидетел
    Да Ви кажа на по долу пишещите: Каквото беше през социализма,такова стана и през "Демократизма".Разлика никаква че по зле стана.Цвнзура и натегачи та чак обтегачи.Те заради такива натегачи социалисти падна строя щото си бяха откровенни гешефтари.Сега е същото но по зле,краде се със милионите и се обтягат за да им ги пуснат.Готови са заради един парцал в ГУЛАГ да Ви пратят за да докажат какви са Евроатлантици и Европейци.Преди бяха Варшавци и ЕСЕСЕСЕРЦИ СССР,ПЪЛНИ ИДИОТИ.ТАКИВА БОКЛУЦИ СЪБОРИХА ЦЪРКВАТА В РУСЕ ЗА ДА СЕ НАТЯГАТ НА ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ ЧЕ СА ПО КОМУНИСТИ И АТЕИСТИ ОТ МАРКС И ЕНГЕЛС.САМО КЪДЕТО Т.ЖИВКОВ ГИ ВКАРАЛ В ШАХ НА ОТКРИВАНЕТО НА ПАНТЕОНА,ДУМИТЕ БИЛЕ КАТО МУ ВРЪЧИЛИ НОЖИЦАТА ДА РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ КАТО БОЙКО,СЛЕДНИТЕ : "КОЙТО Е СЪБОРИЛ ЦЪРКВА ,ТОЙ ДА РЕЖЕ ЛЕНТАТА,АЗ НЕ СЪМ". Че и сега същата работа.Да Ви сера на НАТОВСКОТО знаме помияри такива и на СССР ското и на американското и немското.Селяндури прости.От един гъз сте излези,най миризливият и неумит задник.Тук на тази географска ширина се пръкнахте от папата по вярващи ама чеки да дойде зор,друга песня kе запеете подлизурковци такива. :-)))
  • -17
    3
    Коко
    Да го съдерат от бой и после в чауша
  • -17
    2
    Коко
    Да го бутнат в чауша
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари