Глобиха жена, псувала полицаи в Пловдив

0
Санкцията е за нарушаване на обществения ред и обида на униформени служители от Четвърто районно управление
Санкцията е за нарушаване на обществения ред и обида на униформени служители от Четвърто районно управление Снимка: Dunavmost

Санкцията е за нарушаване на обществения ред и обида на униформени служители от Четвърто районно управление

300 лева глоба по Указа за борба с дребното хулиганство ще трябва да плати жена, нарушила обществения ред в центъра на Пловдив.

Грозните действия тя извършила в малките часове на 30 март. Около 1:25 ч. на ул. "Мали Богдан" нарушителката отправяла нецензурни думи, обиди и жестове към полицаи от намиращото се в близост Четвърто районно управление.

Съдът в Пловдив приема, че с действията си жената е нарушила реда и спокойствието, но поради по-ниската степен на обществена опасност, извършеното от нея не е престъпление. По тази причина тя се е разминала единствено с глоба по УБДХ, като санкцията ѝ е в средата между предвидените в закона минимален и максимален размер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Псуващ
    Винаги, ама винаги слагайте проформа телефон до ухото си. Гледаш го в очите и си нареждаш : "Миндил безполезен, хемероид да ти направи тромб и да пукнеш педераст потомствен" и т.н. Копче не може да ти каже. Имаш телефон до ухото си. Изпробвал съм го десетки пъти.
  • 2
    2
    Иван Асен
    Малко и е било на ти педеруги.трябло е и да ги нарита тия бандити.
  • 2
    1
    Свободата на словото
    Псуването на длъжностно лице със сигурност е проява на лошо възпотание но, би трябвало да се приема като израз на свободата на словото.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари