Съдът върна делото "Дебора" на прокуратура

0
Мярката за неотклонение на Георги Георгиев остава "задържане под стража"
Мярката за неотклонение на Георги Георгиев остава "задържане под стража" Снимка: БТА

Мярката за неотклонение на Георги Георгиев остава "задържане под стража"

Пловдивският окръжен съд потвърди решението на Районния съд и върна делото по случая "Дебора" срещу Георги Георгиев на Районна прокуратураСтара Загора за корекции. Мярката за неотклонение на Георгиев остава "задържане под стража", съобщиха от Съдебната палата.

Срещу него има три обвинения, свързани с нанасяне на телесна повреда и закани за убийство към Дебора Михайлова.

Решението на магистратите беше взето днес на закрито съдебно заседание. Причината за връщането на делото в прокуратурата са допуснати съществени процесуални нарушения в хода на досъдебното производство. Определението на Окръжен съд – Пловдив е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Причината делото да бъде гледано в Пловдив е, че всеки един от съдиите от състава на Районен съдСтара Загора, след определянето му за докладчик чрез системата за случайно разпределение, си направи отвод.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари