Психично болен блокира движението на "Олимп"

0

Психично болен мъж блокира едно от най-натоварените кръстовища в Русе - това на "Олимп". Млад мъж на видима възраст около 30-35 години вдигна на крак русенските полицаи и служители на "Спешна медицинска помощ.

Около 19:30 ч. съседи на мъжа, който живее в блок непосредствено преди кръстовището, чуват истерични крясъци, идващи от горните етажи. Веднага подават сигнал на спешния тел. 112.

До пристигането на служителите на МВР мъжът успява да се изскубне от жилището, в което живее и излиза на улицата. Семейството му прави отчаяни опити да го спре, но безрезултатно. Младият мъж изскача на пътното платно, където в близост има стоянка на таксита. Качва се в първата кола, като според очевидци продължава да буйства и дори сипе заплахи към таксиметровия шофьор. Изплашен, той потегля, но метри преди светофара спира колата.

Упорити съседи на видимо неадекватния мъж успяха да го измъкнат автомобила.

Мъжът лежа на пътното платно около 15 минути до пристигането на полицейските служители. Едва те успяха да го отстранят от платното, а минути след това пристигна и екип на "Спешна медицинска помощ", който прибра мъжа.

Движението по време на инцидента беше силно затруднено. За кратко се образуваха колони от коли

Източник: DUNAVMOST
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари