"Жив ли е още": Регулировчик в Русе породи дискусия

6
Някои от потребителите във Facebook се притесняват за безопасността на пътния полицай, а други се усъмниха в компетентността му
Някои от потребителите във Facebook се притесняват за безопасността на пътния полицай, а други се усъмниха в компетентността му Снимка: "Виждам те КАТ - Русе" / Facebook

Някои от потребителите във Facebook се притесняват за безопасността на пътния полицай, а други се усъмниха в компетентността му

Регулировчик на ключово кръстовище в Русе породи дискусия в социалната мрежа.

Профилактика на тока, извършвана ежегодно от "Енерго про", остави кръстовището на "Олимп" без работещи светофари. Това наложи намесата на регулировчик.

Работата му породи дебат в социалната мрежа Фейсбук в групата "Виждам те КАТ - Русе".

Някои от потребителите се притесняват за безопасността на пътния полицай, а други се усъмниха в компетентността му.

Публикуваме коментарите с мнението на част от тях:

"Като знам нивото на шофьорите, аз бих се страхувал да стоя на мястото на този регулировчик. Господ дано го опази."

"Още ли е жив регулировчика?"

"Ако оцелее да прави курбан."

"Само стои и гледа... нищо не прави..."

"А той дали знае какво трябва да направи?"

"Хабер си няма от регулиране на движението. Да го бяха пратили на преквалификация"

Екипът на Dunavmost се надява до пускането на тока в 16:30 часа да няма инциденти, както и след това, разбира се.

Лек път и приятен следобед!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    9
    Спонсор
    Тръгнал да регулира човека пуберите с 5 часа кормуване без грам мозък! А мангалите с купените книжки? И те ли са компетентни? Тръгнах от обръщал ото в Дружба; За 20 минути- 5 НАРУШ ЕНИЯ! На бл 10 на знака автобусна сп ирка паркира бус на ЕКОНТот 2 годи ни? Ако аз паркирам на паркинга до пощата, ще имам ли проблем? Мотор ист пресече ДВОЙНА НЕПРЕКЪСНАТА На светофарите- ляв завой без мигач, да не му изгори мигача! ГА ША СА ОПРАВИТЕ, ВЕ, ЦЪРВУЛИ от харцойс ко, влашко и КАПАНСКО, да ви ЕПМ!
  • 11
    8
    Стефан
    След работата на регулировчика трябва да бъде изпратен за една седмица в почивка на планина, за да си прочисти белите дробове. от изгорелите газове.
  • -2
    7
    във всички
    неделчо, във всички, как мислиш, колко ще устиска електросистемата без навременна профилактика?!?! А защо службата поддържаща асансьорните уредби няма преносим генератор е въпрос на въпросите!
  • 8
    6
    Неделчо
    В кои държави от ЕС се извършва профилактика в делничен ден????
  • 7
    5
    До Дкф знаещ
    Значи на всички шофьорските книжки ма трупчета в КАТ и на проверовъчен.Включително и твоята която е сигурно в "цял свят".Като не знаеш регулировчик какви сигнали подава,нямаш работа на шосето,а той като не знае кал се прави е за опреснителен във Варна.Това е полиция не кварталната банда от охранители и полски пазачи.По една година школа карат и изпити имат там.Иначе да си хвърлят фуражките и на паркинага на Пенчо "Буферния" да събират ТиР-ове за Таки.Те ако бяха загрижени,нямаше да има опашки в този вид и да има повод да се прави паркинга.Ослушват се като канализационни съсли и плъхове.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари