Проверяват полицаи от Хасково заради клип в "Тик-Ток"

0
Във въпросното видео двама полицаи с маски на антимафиоти са се снимали пред хипермаркет, използвайки полицейски атрибути
Във въпросното видео двама полицаи с маски на антимафиоти са се снимали пред хипермаркет, използвайки полицейски атрибути Снимка: стоп-кадър bTV

Полицаите са заснели и публикували клип в социалните мрежи, ползвайки полицейски атрибути

Вътрешна проверка е започнала в ОД на МВР - Хасково със заповед на директора на дирекцията, след като в социалните мрежи се е появил клип с участието на двама полицаи от Районното управление в Хасково.

Това потвърдиха за БТА от пресцентъра на дирекцията.

Във въпросното видео двама полицаи с маски на антимафиоти са се снимали пред хипермаркет в областния град, използвайки полицейски атрибути. От пресцентъра на Областната дирекция обясниха, че е назначена комисия. Ще се изясняват фактите и обстоятелствата около видеото. „Обект на проверка е всичко изнесено във връзка с двамата полицаи, както и дали се е случило по време на дежурство“, допълниха от пресцентър на дирекцията.

Снимка: стоп кадър bTV

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари