Провал на лидерската среща в Народното събрание

0
ПП предлага всяка партия да номинира за председател някой от редиците на другите
ПП предлага всяка партия да номинира за председател някой от редиците на другите Видео: NOVA

ПП предлага всяка партия да номинира за председател някой от редиците на другите

Кандидатите за председател на 48-ото НС да не бъдат издигани от собствената си партия, а от редиците на другите. Това предложиха Кирил Петков и Асен Василев от “Продължаваме Промяната” на открити консултации с лидерите на парламентарните групи. На поканата на ПП обаче не откликна нито една от партиите.

Трябва да започне процес, в който партиите да могат да си говорят, а не да говорят на своите избиратели от трибуната на НС. Този процес трябва да е публичен, защото нито обществото вярва на политиците, нито те вярват един на друг”, коментира Василев, предава NOVA

Това, че партиите не са тук, не означава, че процесът е приключен. Това е призив да дойдат тук когато те решат и се чувстват комфортно”, каза Петков. “Издигането на кандидати от друга политическа партия е начин за правене на мостове между политическите партии”, допълни още той. 

Петков и Василев не посочиха две имена от друга партия, които биха издигнали като кандидати за председателското място. “Трябва да ги обсъдим с парламентарната група, ако такъв процес въобще бъде възприет”, каза Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари