Протест затвори главния път Велико Търново - Русе

2
Гражданите не си дават полицейските управления, които трбява да бъдат свити до участъци
Гражданите не си дават полицейските управления, които трбява да бъдат свити до участъци

Протестиращи блокираха преди минути международния път Велико Търново - Русе в село Петко Каравелово

Десетки недоволни спряха движението заради закриването на Районното управление на полицията в Полски Тръмбеш, което трябва да стане участък от началото на юли със заповед на вътрешния министър, съобщи 24 ЧАСА.

За 1 час от 10 до 11 часа днес ще бъде затворен и участъка край Масларево от пътя Русе - Плевен.

Решението за протестите е от 14 юни на общинското ръководство на община Полски Тръмбеш по искане на местния инициативен комитет и след среща с кметовете от селата.

Над 300 души от всички села в общината излязоха на митинга, за да подкрепят решението на Общинския съвет от 9 юни, когато на извънредна сесия бе гласувана декларация против заповедта за „ реформа”.

На 10 юни кметът на Полски Тръмбеш и неговите заместници участваха в протеста на община Стражица, след като ден по-рано на извънредната сесия пристигна кметът Йордан Цонев и председателят на ОбС Илиян Маринов. На 17 юни паралелен протест за втори път има и в община Стражица, която заедно с Полски Тръмбеш не си дава районното полицейско управление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари