Прокуратурата поиска постоянен арест за шефката на митниците

1
В съда е внесено искане за определяне най-тежката мярка за неотклонение
В съда е внесено искане за определяне най-тежката мярка за неотклонение Снимка: БГНЕС

В съда е внесено искане за определяне най-тежката мярка за неотклонение

Поискан е постоянен арест за шефката на Агенция "Митници" Петя Банкова и баща и син Марин и Стефан Димитрови. Тримата бяха задържани при акция срещу контрабандния канал на Никола Николов - Паскал. Софийската градска прокуратура е внесла в съда искане за определяне на най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" и за тримата. Четвъртият обвиняем, Никола Николов - Паскал се издирва, съобщава БНТ.

Мотивите на прокурорите да поискат постоянен арест за Банкова и баща и син Димитрови са, че има събрани доказателства, от които обосновано да се предложи, че тримата са били част от организирана престъпна група за контрабанда, пране на пари и подкупи. Освен това, ако са на свобода тримата могат да извършат друго престъпление и да попречат на разследването, твърдят прокурорите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Мръсници!
    Прокуратурата, ДАНС, МВР винаги са били използвани като бухалки срещу неудобните за Задкулисието и мафията. Нарушиха им мафиотските интереси на ГЕРБ-ДПС мафията и веднага активираха бухалката на службите и силовите министерства. Смърт за ГЕРБСП-ДПС, Вгъзраждани-ИТН, Левицата и т.н руски тумори в политиката и властта.
  • 10
    4
    Kiro
    Тез смешници ако са престъпници не знам за тия в парламента какво остава!
  • 4
    3
    Гражданин
    Естествено е да мълчи.Видяхте ли пишман адвокатката.Тя два лафа не може да върже.Нищо чудно да има и тя някакъв градински цвят/едно растение дето боде,пък мирише хубаво/
  • 7
    2
    Р410
    Розовия фин.министър мълчи.. неговите протежета са там..
  • 9
    1
    "|"|"|
    Кога ще се приложи същото за скандалния атанас атанас0ф, за когото публично известно стана вече, че е опитал да овладее военното разузнаване?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари