Приятелката на Ангел: Взеха те от мен

4
Сега едно сърце ще бие за две, пише Йоана Танева
Сега едно сърце ще бие за две, пише Йоана Танева Снимка: Facebook

Сега едно сърце ще бие за две, пише Йоана Танева

Йоана Танева, приятелка на убития Ангел Здравков, публикува емоционална публикация във Facebook, в която изразява своята скръб и болка.

Йоана и Ангел имали връзка допреди месец. В публикацията си тя споделя кадри от техния живот заедно.

21-годишният Ангел Здравков бе наръган от 18-годишния Никола Райчев в петък. Трагедията се разиграла малко преди 19:00 ч. в Пазарджик. Ангел и негова приятелка Дарина се разхождали в квартал "Запад", когато Райчев се приближил към тях и се нахвърлил върху момчето, пробождайки го с нож в корема. Ангел умира на път към болницата.

По първоначална информация, убийството е станало заради ревност. Ангел и бившата приятелка на Райчев - Дарина Б., се разхождали, когато 12-класникът се появил и започнал да държи сметка на двамата влюбени. Между него и Ангел възникнала кавга, тъй като Никола искал бившата му приятелка да се върне при него.

В публикацията си Йоана пише:

"Взеха те от мен. Закъснях и съжалявам."

Тя продължава:

"Две - това беше нашето число, втори август - нашата дата. Две чисти сърца, биещи като едно. Две искрени усмивки, търсещи радостите в живота. Две деца, които заедно имаха две мечти - любов и щастие. Ти беше моя свят, моя лъч светлина, моята опора, моя Дом. Думите никога няма да стигнат, за да опиша кой беше ти, а и честно казано не искам. Искам да съм егоист, да съхраня в сърцето си всеки наш момент, всеки жест, всеки миг, всяка емоция, искам всичко да е лично, тайно между нас - да знаем само аз и ти. Всеки ден имах едно съобщение - "Йо как си , какво правиш", а аз да ти отвърна "Ането ми - всичко е наред". Едно обаждане, което чакам и чакам, и вече знам , че няма да получа. Един меден глас и заразен смях, който винаги успяваше да изкара човек от най-лошите му дни и да ги превърне в много по-добри. Къде си ти сега? Питат ме как ще продължа без теб - не знам? Взеха те от мен, от нас. Не мога да те докосна, не мога да те чуя, не мога да ти кажа тези наши две толкова специални и любими думи.

Закъснях и съжалявам.

Две деца, две души, две сърца. Сега едно сърце ще бие и за две. Мой свят, моя опора, мой дом. Ти си моят Ангел. Обичам те е малко, за да се опише нашата любов.

Обичам те винаги - завинаги."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари