Издирват заподозрения за убийството в Пазарджик

0
Искаме Никола Райчев да бъде заловен час по-скоро и съден с цялата строгост на закона, пише Марияна Димитрова
Искаме Никола Райчев да бъде заловен час по-скоро и съден с цялата строгост на закона, пише Марияна Димитрова

Искаме Никола Райчев да бъде заловен час по-скоро и съден с цялата строгост на закона, пише Марияна Димитрова

Полицаите са мобилизирани, за да издирват 18-годишния Никола Райчев от Пазарджик, който снощи малко след 18:45 ч. е намушкал с нож 21-годишния Ангел Здравков. Момчето издъхна вследствие на кръвозагуба на път за болницата в града.

По непотвърдена информация Никола, който учел в местната гимназия по механотехника, след тежкото престъпление е взел колата на родителите си и отпрашил извън града. Има предположения, че се крие някъде в Пловдивско, в района на Родопите, пише вестник 24 часа.

Райчев е тренирал бокс, твърдят негови познати. Бил сприхав и често налитал да се бие. Държал се лошо с момичетата и често създавал проблеми в училище. Веднага след убийството той е блокирал достъпа до профилите си в социалните мрежи.

Трагедията се разигра в пазарджишкия квартал „Запад“, където Ангел и бившата приятелка на Никола - Дарина Б., се разхождали. 12-класникът се появил и започнал да държи сметка на двамата влюбени. Между него и Ангел възникнала кавга, тъй като Никола искал бившата му приятелка да се върне при него.

Като срещнал отказ, Никола изненадващо извадил нож и пробол в коремната област Ангел.

Ангел е бивш възпитаник на Езиковата гимназия „Бертолт Брехт“. Беше възпитан, добър и отзивчив, казват приятелите му.

Отиде си един Ангел….Отиде си едно добро момче, чийто живот беше несправедливо отнет“ - това написаха негови съученици и приятели в групата „Справедливост за Ангел“. По-нататък те продължават: „Няма думи, с които можем до опишем болката и мъката, които са ни сковали. Още не можем и не искаме да повярваме на това, което се случи. С нищо не предизвикал нападателят си Ангел стана жертва на жестока агресия, а неговият убиец е още на свобода. Искаме справедливост за Ангел. Искаме Никола Райчев да бъде заловен час по-скоро и съден с цялата строгост на закона.“, пише Марияна Димитрова.

Тази вечер младежите се събраха на мълчаливо бдение на лобното място на Ангел в кв. “Запад“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари