Президентът на Румъния: Руските атаки срещу гражданската инфраструктура на Украйна са военни престъпления

1
Рано тази сутрин Русия атакува пристанище Измаил на река Дунав
Рано тази сутрин Русия атакува пристанище Измаил на река Дунав Снимка: Klaus Iohannis / Facebook

Рано тази сутрин Русия атакува пристанище Измаил на река Дунав

Румънският президент Клаус Йоханис нарече “неприемливи” продължаващите руски атаки срещу украинската гражданска инфраструктура на Дунав, в близост до Румъния.

"Това са военни престъпления и допълнително засягат способността на Украйна да прехвърля хранителни продукти на тези, които се нуждаят от тях по целия свят", написа държавният глава в профила си в Туитър.

Рано тази сутрин Русия атакува пристанище Измаил на река Дунав, на 15 километра от румънския град Тулча

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    daskal
    Срещу Измаил отвъд Дунав е Румъния със стотици села и градчета. Браила е на 50 км по въздуха. Силистра - на около 150 км.
  • -2
    6
    до 3
    слагай си въжето, кво се мъчиш
  • 0
    5
    До 3
    Как може да си толкова наивен,че някой ще ти повярва на глупостите,които си изредил?И,слагай тук там по някоя главна буква,за да прикриеш глупоста ...
  • 0
    4
    До третия смехурко
    Културно казано си смехурко. Честно казано си малоумник. Нали видяхме какво може "самая могучая и непобедимая". Три дневна операция, пък се точи 17 месеца. Едвам овладяват някакви територии. Всяка седмица взривове в Крим и Кримския мост. Крайцерът "Москва" на дъното, всяка седмица вривове н самата Москва. Путлер направи най-голямото добро за последните 50 години - показа колко неспособна е сбирщината от ватници, наречена армия. Стигна се до там да иска помощ от чеченски и сирийски главорези, да внася дронове от Иран, да моли за военна помощ от Северна Корея. И ТАЗИ БЛАТНА КОЧИНА ЛИ ЩЕ СЕ ОПЪНЕ?
  • -2
    3
    ха ха ха
    колкото и да квичиш, копеле, с усрайна е свършено. братята ще я ощавят, като охранен бройлер. ти му мисли след това с газ 500 лева месечно и 4 лева бензин чий ще го лапаш. а, и хляб 3 евро 500 гр. от усраинско канцерогенно говно. на сина ти, като му изникнат цици и истанбулската конвенция, като те шибне 10г. строг режим, ако му посегнеш. аха. нищо че няма да си интимен с него и не влизаш по новия "интимен" закон. адски прости копелета вади този сайт.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари