Премиерът свиква заседание на Националния контратерористичен център

1
Причината е нападението на движението "Хамас" над Израел
Причината е нападението на движението "Хамас" над Израел Снимка: БГНЕС

Причината е нападението на движението "Хамас" над Израел

Премиерът акад. Николай Денков свиква заседание на Националния контратерористичен център днес в 18:00 часа в Министерския съвет.

Причината е нападението на движението „Хамас“ над Израел, съобщиха от правителствената пресслужба.

Националният контратерористичен център е създаден по Закона за противодействие на тероризма. Негов координатор е Държавната агенция „Национална сигурност“ (ДАНС). Той извършва анализ и оценка на терористичната заплаха за конкретни обекти и лица на национално, областно и общинско равнище и предлага на министъра на вътрешните работи определянето на нивото на заплахата и въвеждане на степен на готовност.

Дейностите на Центъра се осъществяват от служители на ДАНС, МВР, Държавна агенция „Разузнаване“, служба „Военно разузнаване“ и служба „Военна полиция“ към Министерството на отбраната

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари