ПП внася в прокуратурата сигнал за корупция в община Димитровград

6
Това ще се случи следващата седмица
Това ще се случи следващата седмица Снимка: БТА

Това ще се случи следващата седмица

Новоучредената структура на "Продължаваме промяната" (ПП) в Димитровград - Общински съвет на ПП "Промени Димитровград" очаква силна подкрепа и представителство на местния вот. Това каза избраният за председател Александър Димитров след проведеното вчера учредително събрание, предава БТА.

Създаването на структурата и нейното ръководство бяха представени от областния координатор Лозко Лозев.

Събрахме много млади и дейни хора, амбицията ни е да се разрастваме, посочи Димитров. На въпрос за приоритетите той отбеляза, че те ще бъдат сферите на културата, спорта, туризма и образованието, а организацията ще подкрепя всяка добра идея, свързана с развитието на Димитровград.

Димитров е на 39 години, работил е в системата на МВР, а в момента заетостта му е свързана с частния бизнес и сигурността. Членът на ръководството Деян Димов се занимава със спорт и в момента е наставник на детски футболен клуб в Димитровград, а Хасан Бекир е управител на IT фирма, развиваща дейност в туристическата индустрия по Северното Черноморие.

В отговор на питане Димитров каза, че на този етап съветът няма избрана кандидатура за кмет Лозко Лозев поясни, че амбициите са за ускоряване на процеса по учредяване на организации на ПП в цялата област. Колкото до местните избори, политическата сила най-вероятно ще има кандидатури за кметове във всички 11 общини в региона, добави Лозев.

Димитров разкри, че следващата седмица ще внесе в Окръжна прокуратура - Хасково сигнал с данни за закононарушения и корупционни практики в община Димитровград.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Вярно!
    Абсолютно точен и правилен коментар но с този ГОЯМ проблем никой от нашите скапани продажни магистрати и политици не пожела да се справи, всички за наете че проблема се внесе за разглеждане и гласуване но НИЩО едно голямо нищо като му се работи и може да работи но не и в държавните структури
  • 1
    4
    Djerami
    М даааааа всички знаем за него и почти всички които са работили и работят в системата, това е положението докато не се спре порочната практика да се назначават отново и отново хора които са вече пенсионери и то от много години на държавни структури и агенциите не като работници а когато слушалки на този етап нищо добро не ни чака в България и това е ясно на всички корумпирани власт имащи политици и изпълнителни директори!
  • 2
    3
    Sarafa
    A Това не ли е корупция да се назначават бивши служители на МВР вече пенсионери на работа в държавните структури и агенциите, спуснати от горе хора които не са видяли нормална работа в целия си съзнателен живот!
  • 2
    2
    Хасково
    Внимание трябва да се окаже и в Хасково за корумпирани ченгета милиционери които са вече пенсионери и то от много години изгонен от полицията и отново назначен на работа в държавна администрация като държавен служител с нагласен конкурс е ми това какво говори защото изпълнителния директор бил негов човек, заплата, пенсия, бонуси, и всички екстри а вие говорите за справедливост и промяна няма такъв филм!
  • 1
    1
    Веселин
    Що гледате като пръднали в автобус, бре!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари