Потопете се в Коледната програма на МОЛ Русе

1

В навечерието на светлите Коледни дни, Mall Rousse подарява на своите посетители традиционно богата празнична програма.

В предпразничните уикенди събуждаме Коледното настроение с ароматен чай и медени курабийки и се отдаваме на благотворителност и снимки с герои от любими детски филмчета.

От 20 до 23 декември Сдружение Еквилибриум Русе ще развлича посетителите на Mall Rousse с превърналия се в традиция Благотворителен Базар без Аналог, съпроводен от „Фотопреображение с много въображение“, „Салон за красота“ с учениците от Професионална гимназия по облекло „Недка Ив. Лазарова“ и специалната изненада – Театър на сенките „Да победим с добро“, в който малки и големи ще се радват на поучителни истории и притчи в Коледен дух.

Гостите на най-големия търговски център в града ще имат уникалния шанс да върнат към живот най-свидните си детски спомени и те да се превърнат в красиви картини изпод вещата ръка на художника Оги Балканджиев. Всички творби, сътворени в предколедното „Ателие за детски спомени“, ще бъдат изложени в пространството на мола и ще могат да бъдат благотворително закупени, за да стоплят домовете на русенци в дългите зимни дни.

Но какво е Коледа, ако не приказен празник за децата? Mall Roussе отделя специално внимание на най-малките си посетители и ще предложи бляскава програма, изпъстрена със събития.

Началото поставя балетна формация Фрийдъм, които на 19 декември от 11:00 до 18:00 часа на ниво партер представят „Заедно“ – благотворителна работилница за танци и Коледен базар. В същия ден, от 17:00 часа на сцената на последния етаж, театър Денница арт ще забавлява най-малките с детския куклен спектакъл „Закъснялото писмо“. Музикалните спектакли продължават на 20 декември, когато на сцената на последен етаж балет Импулс и вокална група Приста ще представят „Коледна фантазия“. Отново на 20-ти, от 17:00 часа, на последния етаж, най-любопитните и ученолюбиви малчугани ще научат куп зимни хитрини и фокуси с интерактивното образователно шоу „Щура Коледа“. А всеки ден от 21 до 23 декември на сцената на последния етаж точно в 17:00 часа Група за детски театър Камила и техни талантливи приятели ще повеждат всички на приключение с драматизирани приказки, песнички, ателиета по рисуване и танци.

Кулминацията в празничната програма - срещата с обичните Дядо Коледа и Снежанка, е на сцената на последния етаж на търговския център, където срещу песничка или стихче всяко дете ще получи вкусотия – изненада. Всеки ден от 19 до 23 декември в интервала 18:00 – 20:00 часа, можете да се снимате и споделите с Белобрадия старец Коледните си желания.

Приказна Коледа 2015 – в Mall Rousse, къде другаде!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари