Постоянен арест за бащата на Георги Йомов

0
Цецко Йомов е обвинен за хулиганство и закана за убийство, във връзка със стрелбата отпреди дни на Околовръстното шосе
Цецко Йомов е обвинен за хулиганство и закана за убийство, във връзка със стрелбата отпреди дни на Околовръстното шосе

Той е обвинен за хулиганство и закана за убийство във връзка със стрелбата отпреди дни на Околовръстното шосе на София

Софийският районен съд уважи искането на прокуратурата и остави за постоянно в ареста Цецко Йомов, обвинен за хулиганство и закана за убийство, във връзка със стрелбата отпреди дни на Околовръстното шосе на София, предаде БТА. Определението на съда може да се обжалва.

Вчера районната прокуратура повдигна обвинение на Йомов заради случая от 16 май, когато, около 22:00 часа на бензиностанция на ул. „Околовръстен път“ в София, 43-годишният мъж е „извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – извадил пистолет насочил го към И.П. и произвел изстрел в левия му крак, след което насочил пистолета към М.В. и прострелял и него в левия крак“.

Обвинението за закана за убийство е заради това, че насочил пистолета срещу единия от мъжете и му казал: „Ще ти пръсна главата“.

Според адвоката на Йомов той е действал в условията на неизбежна отбрана, след като двамата му сина били нападнати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари