Замесен ли е футболист в стрeлбата в София?

0
Мъж на 36 години е в тежко състояние с кръвозагуба. Другият - на 26 години, е по-леко пострадал
Мъж на 36 години е в тежко състояние с кръвозагуба. Другият - на 26 години, е по-леко пострадал Видео: NOVA

Двама човека са простреляни

Истински екшън се разигра на Околовръстното шосе в София късно в понеделник. Двама души са били простреляни на бензиностанция около 22:25 часа след конфликт, информира NOVA

Мъж на 36 години е в тежко състояние с кръвозагуба. Другият - на 26 години, е по-леко пострадал. И двамата са настанени във ВМА. Единият от пострадалите е от София, а другият - от Петрич. 

Появи се информация, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е замесен в случая и е бил задържан, но тя не беше потвърдена. По-късно пред сайта на футболния клуб той каза, че няма нищо общо със случилото се, вкъщи е и е жив и здрав и е дал колата на брат си. По информация на NOVA Йомов е разпитан в 7 РПУ.

На мястото на инцидента е била приятелката му - певицата Мария Цветкова, която е с артистичен псевдоним Ариа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари