Полковник Миленски: Русия не разполага със способности да води съвременна война

1
Относно изпращането на военна помощ, полк. Миленски заяви, че шестима бивши военни министри от последните 15 години са отправили призив и са казали, че има с какво да помогнем на Украйна
Относно изпращането на военна помощ, полк. Миленски заяви, че шестима бивши военни министри от последните 15 години са отправили призив и са казали, че има с какво да помогнем на Украйна Видео: NOVA

"Русия не разполага технологично и ментално и доктринално със способности да води високоточна съвременна война"

Това мнение изрази в предаването „Здравей, България” по NOVA полковникът от резерва Владимир Миленски, член на Атлантическия съвет в България.

Той обясни, че според украинските военни и държавни ръководители е започнала втората фаза на войната. Други експерти – американски, британски, френски – твърдят, че това може би са първи признаци, но не е започнала същинската кампания на втора фаза.

„Не знаем как точно ще започне – може да е плавно, постепенно. Започнаха засилени офанзивни действия по целия фронт от страна на руската армия. Но дали ще прерасне бързо във високо интензивна атака навсякъде, ще видим”, коментира полк. Миленски.

Относно изпращането на военна помощ, полк. Миленски заяви, че шестима бивши военни министри от последните 15 години са отправили призив и са казали, че има с какво да помогнем на Украйна.

„Има с какво. Имаме достатъчно танкове, артилерийски системи, леко стрелково въоръжение, боеприпаси”, коментира полк. Миленски.

Според него не напразно украинският външен министър Дмитро Кулеба днес е в България. Със сигурност е дошъл да иска военна помощ, каза експертът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    darkaveng
    Ха-ха-ха, 09:45 | 19.4.2022 г. Баце, ти Идиот ли си? Или .. да!
  • 9
    4
    grozno
    Колко хиляди гущера е взел този, за да изпляска такава мазна глупост по телевизията, че има и наглостта на се нарече български офицер, че той жив предател-продажник, бе...да се отбележи в списъка с предатели, които са направили публични самопризнания !
  • -9
    3
    Ха-ха-ха
    Намира се някой, който казва ИСТИНАТА, а платените рашистки тролчета веднага започват да плюят и обиждат на амбразурата. Вижда се колко са жалки слабоумници милите!
  • 12
    2
    полковник Альоша Катаев
    Тоя е кръгъл седераст,плод на смърфа.Да си пие хапчетата по швестърска линия и ще се успокои временно.Екзалтиран седераст.Кръгъл папагал.Преди всичко да се преориентира в нов художествен образ.Абсолютен артист и най вече спец. в кой какви технологии има или с две думи ясни: Кръгъл Глупак
  • 13
    1
    '\./
    Пак мнение на русофоб! В този сайт само новини се публикуват, но на русофоби! А уж плураризмът е бил водещия в журналистиката! Ако дунавмост ежедневно не публикува САМО антируска пропаганда, как ще оправдае евреопейското финансиране, давано след това от държавата на медиите?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари