Полицейска акция в квартал "Дружба"

5

Млад мъж бе обискиран, а бусът му - щателно претърсен

Живущите в русенския квартал "Дружба -1" станаха свидетели на полицейска акция днес следобед. Около 16:15 часа патрулка, движеща се след тъмносин бус по улица "Гео Милев", спря буса чрез подаден светлинен и звуков сигнал. Автомобилът спря пред блок № 5, а минути след това пристигна втора патрулка. Шофьорът на буса бе обискиран с вдигнати ръце, а превозното средство бе щателно претърсено, видя Dunavmost. По-късно пристигна и кола на Пътна полиция, а на шофьора на буса бе направен слюнчен тест за наркотици. На мястото на инцидента имаше и цивилни служители на реда, а след около час се появи и полицейски бус.

Какъв е резултатът от теста за наркотици, както и каква е причината за операцията засега няма официална информация.

Очаквайте подробности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    На Пена путката
    Не си пена 100 на сто, а някой от ,,засегнатите" !
  • 8
    6
    Sy
    Квартал Дружба, както и Чародейка юг, блок 205 са продънени от дрога, дилъри ... Такова чудо като в 205 блок не съм виждал, такъв наплив от наркомани, все едно е Кауфланд
  • 6
    5
    Русенка
    Голяма новина, обискираха бус - няма нищо 🤣🤣🤣
  • 10
    4
    Истината
    В Дружбите има най много наркомани и най много селяндури !
  • 4
    3
    Пена
    Климбо, преди да говориш неверни неща и чак да пускаш адресите на хората,погледни собствените си деца,за които даже не можеш да се грижиш като хората. Твоя адрес да го пуснем ли? Или да започнем темата как си гониш детото от у вас или как у вас единствено е приемливо живущо за плъхове? Недейте да ставате смешен/на, за да не стане обратното и да го изядете вие. Коментара,който сте написали е клевата и много скоро ще се обжалва в съда. Много целувки🫶
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари