Слави Василев: Кремъл показа среден пръст на Запада

2
Кремъл държи ключа към смъртта, към живота, към мира, към войната
Кремъл държи ключа към смъртта, към живота, към мира, към войната Снимка: Facebook / Slavi Vassilev

Кремъл държи ключа към смъртта, към живота, към мира, към войната

Смъртта на Навални естествено не настъпва в случаен момент. Тя настъпва точно когато стопанинът на Кремъл е решил. Защото смъртта на опозиционера носи определено, символично послание. А то е да покаже, че всички онези, които се бориха за Навални, за Украйна, за Зеленски, не могат да променят нито един от плановете на Кремъл. Смъртта настъпва в момента, в който Русия е убедена, че победата й е осигурена. Кремъл държи ключа към смъртта, към живота, към мира, към войната. Това е един своеобразен среден пръст към целия Запад.

Това е посланието. Естествено никой от нас не харесва това, но какво харесваме, или искаме, няма никакво значение. Сами се докарахме дотам.

Слави Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    4
    Иванов
    Чета, че Столтенберг е критикувал Китай, за отказ да изкаже негодувание за смърта на Навални. Но той не знае, че в многополярния реален свят, никой не се бърка във вътрешните работи на другия. Иначе това дава ЛЕГИТИМНО ПАРВО НА ВСЯКА СТРАНА ДА СЕ БЪРКА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ДРУГИ ЦЪРЖАВИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО НА ТАКИВА ОТ НАТО. Иначе на Слави Василев ще кажа, че Руската държава има най-малко полза от това убийство и ако се замислим по-дълбоко, може и ще се сетим за поръчителите.
  • 11
    3
    Spermaman
    Колкото повече средни пръсти за вас, първенюнца мръсни, толкова по-добре за нас, обикновенните хора. На нас ни писна да живеете на наш гръб, и ще посрещнем Руснака като му дойде времето отново с хляб и сол, като освободители!
  • 15
    2
    чичомиткобрат
    Много добре казано. Точно това направиха руснаците - показаха на запада, че вече не са робовладелците и хегемонът, който ще върти на пръста си целия свят и ще тормозят и тероризират милиарди хора, за да може една шепа алчни свини да се тъпчат до пръскане. И тяхната коледа ще дойде. Китай, Индия, Русия и Бразилия ще натрият носа на запада и ще ги разреват скоро.
  • 7
    1
    Слафчо педалчето
    То на теб средният пръст на Кремлин отдавна ти е натикан отзад, жалък боклук!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари