Подпалвач остави цяло село без хляб

0
Мъжът унищожил единственият магазин в село Павел до Полски Тръмбеш
Мъжът унищожил единственият магазин в село Павел до Полски Тръмбеш

Подпалвач остави цяло село без хляб, след като драсна клечката на единствения магазин в населеното място 

Престъплението е извършено на 14 октомври в полскотръмбешкото село Павел. В селото живеят 200 души, повечето от които са старци самотници, инвалиди и болни, разказва Монитор. След пожара повечето от тях не могат да отидат до съседното село да си купят хляб и това представлява много сериозен проблем. С разрешаването му засега се е заела младата кметица на селото Ирена Трендафилова, която досега осигуряваше лекарствата за възрастните хора от селото. Сега наред с илачите, ще се налага вече да ги снабдява и с насъщния.

Пожарът на селската бакалия е извършен умишлено, а извършителят му се е предал сам в полицията. Мъжът е на 40 години и се казва Пламен. Той разказал, че е драснал клечката на търговския обект за отмъщение, тъй като преди време собствената му майка работела в него, но била уволнена от собственичката. А самата собственичка твърди, че продавачката била уволнена след начет за 3000 лв. Извършителят проникнал в магазина през покрива и преди да драсне клечката, излял в помещението запалителна течност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук