Полицията издирва мъж, прибрал забравен плик с пари

1
Ако върне парите в 7-дневен срок, няма да му се търси наказателна отговорност
Ако върне парите в 7-дневен срок, няма да му се търси наказателна отговорност Снимка: МВР

Ако върне парите в 7-дневен срок, няма да му се търси наказателна отговорност

Полицията в Пловдив търси съдействие за установяване самоличността на мъж, взел забравен плик с пари в магазин.

Около 12 ч. на 11 януари, след заплащане на покупките си, клиент в магазин на бул. „Източен“ в Пловдив забравил в пазарската кошница плик с определена парична сума и ваучер с номинал от 20 лева. Когато малко по-късно потърпевшият се върнал да потърси плика, установил липсата му и веднага подал сигнал в Шесто РУ. При предприетата полицейска проверка са събрани доказателства, че съпричастен към случая е мъжът от предоставения снимков материал. В тази връзка очакваме гражданите, които разполагат с информация за самоличността му, да позвънят в дежурната част на районното управление на телефон 032/ 932 006 при гарантирана анонимност, съобщиха от ОДМВР - Пловдив.

"Използваме повода да информираме, че според действащия Наказателен кодекс не се носи наказателна отговорност при връщане в 7-дневен срок на намерени чужди вещи на техния собственик или предаването им в полицията", допълниха от вътрешното ведомство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари