Мъж нападна минувач в Русе, за да му вземе чантата с хранителни продукти

1
Давай тази голямата чанта!, изкрещял нападателят
Давай тази голямата чанта!, изкрещял нападателят

Давай тази голямата чанта!, изкрещял нападателят

На 17.12.2023г. в 20:48 часа в ОДМВР - Русе чрез ЕЕН 112 е постъпило съобщение от гражданин, че в гр. Русе, улица "Дондуков Корсаков" е задържан извършителя на опит за грабеж. Екип на Първо РУ гр. Русе е изпратен на мястото, където им е предаден задържаният извършител 32- годишен мъж.

При проведеният разговор с пострадалото лице - мъж на 67 години, живущ на адреса, е установено, че около 20:30 часа е излязъл от магазин "Пацони" в гр. Русе, където е пазарувал хранителни продукти. Оттам е тръгнал да се прибира пеш към дома си и като е вървял по улицата е усетил че някой върви зад него. Като стигнал пред входа на блока, в който живее, бил нападнат в гръб от задържания мъж, който му изкрещял "давай тази голямата чанта" и го е съборил на земята по лице, отправил е закани за убийство и му е нанесъл множество удари в гърба и кръста.

Пострадалият е успял да се обърне и да затисне нападателя. Съседка е излязла и като е видяла случващото се е подала сигнал на телефон 112, след което е повикала синът на пострадалия, който е помогнал да задържат и предадат на полицаите нападателя.

По случая е образувано бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    8
    BA
    Това е в центъра на града! Преди години, когато в Русе имаше хора циганетата не смееха да слязат по-долу от автогарата. Сега завладяха града, то просто няма хора в града, улиците пусти и празни и ТЪМНИ, няма кой да ги респектира.
  • -5
    7
    Лелка кумунярка
    Сега КОЙ ще ни даде пари? Ще крадем като по кумунизма! Тогава крадохме от Бай Тошо, за това сега сте на това дередже!
  • 21
    6
    Jim Beam
    Блъскайте минуси всички затворници пак тук идват.Вземете ги да асфалтират вечната магистрала ще се оправят.
  • 29
    5
    Jim Beam
    Психарията е на макс излизат след 2 години от пандиза и се почва пак на улицата без пари
  • 22
    4
    докараха хората
    за един хляб да убият човек .....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари