Племенникът на Нидал Алгафари отрече да е удрял наръганото момче в София

1
Опитвах се да спра този с ножа, а пострадалото момче не съм го удрял по раните, каза Ахмад Алгафари
Опитвах се да спра този с ножа, а пострадалото момче не съм го удрял по раните, каза Ахмад Алгафари Снимка: bTV

Името на Ахмад Алгафари бе замесено в инцидента, при който 16-годишно момче бе наръгано с нож в петък

Опитвах се да спра този с ножа, а пострадалото момче не съм го удрял по раните“, каза пред bTV Ахмад Алгафари, племенник на Нидал Алгафари, чието име бе замесено в инцидента в София, при който 16-годишно момче бе наръгано с нож.

16-годишно момче е било намушкано с нож в София

В ефира на телевизията тази сутрин бащата на пострадалия младеж каза, че по думите на очевидци, след като синът му е бил наръган няколко пъти в гърдите и корема, Ахмад Алгафари го е удрял с юмруци в раната.

Дори не разбрах на момента, че е наръган, разбрах впоследствие“, каза още той.

По думите му намушканият Кристиан от два месеца се е заканвал, че ще ги бие.

„По всякакъв начин се опитваше да ни провокира, за да стане проблем. Аз се опитвах да спра този с ножа. Бих помогнал с каквото мога на Крис и се надявам доколкото е възможно да се възстанови по-бързо”, каза още Ахмад Алгафари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    иво
    абе, келеш, ти не си замесен, а си съучастник.
  • 11
    1
    потрес!
    Този изверг и изрод, племенник на банкянския лакей ГЕРБафари, пардон - Алгафари, лъже като дърт циганин! Безброй свидетели са видяли как въпросното чудовище, садист изверг е удрял момчето точно там, където е било наръгано! Да, ама извергът е бил освободен, нали? Нали бе Демерджията, дето и ти нещо го играеше "борец" срещу банкянско-сарайската мафия и нейните мутри и мафиоти, ама побърза точно тях да върнеш в системата на МВР, при това - та отговорни постове! Българи, нито един глас за уродливата герберастка пасмина! Вижте отрочетата на слугите на банкянската мутр - една уродлива издънка на знаковия лакей на сикаджийската мутра - Нидал ли беше, Пидал ли, все там, все същото нищожество и същият червей ще си остане!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари