Пламен Нунев - новият строител на България

7

Пламен Нунев разглежда ремонтите на улици в село Юделник и в село Борисово.

Депутатът от ГЕРБ е яхнал метлата и оглежда как се лее асфалт в Сливо поле. Г-н Нунев не пропуска възможност да се снима при всеки удобен случай, вземайки пример от тартора на своята партия. 

Как стана така, че милиционерски началници станаха новите строители на България? 

Отговорът може да бъде много красноречив, но сега най-важното е асфалт да се лее, защото идват избори. А все пак асфалтът е визитната картичка на днешните управници.

Днес Пламен Нунев и кметът на Община Борово Валентин Панайотов направиха първа копка за пълната рехабилитация на участъци от общински пътища в община Борово.

„3 населени места ще се възползват от този проект. Жителите на тези населени места ще са контрольори и гарант за изпълнението му. Всички присъстващи тук трябва да сте ангажирани с тази работа, защото тя пряко ще се отрази на живота ви“, отбеляза  Нунев. Той подчерта необходимостта от добра пътна инфраструктура в региона, като бе даден пример с основната рехабилитация на близкия път Русе – Бяла.

„Този проект ще бъде в наша обща полза. Това е наша мечта от дълги години, защото тя е част от нашата инвестиционна програма, обявена в началото на мандата. Мисля, че всичко, което сме оповестили като приоритети сме го изпълнили“, заяви в обръщението си Панайотов. Кметът напомни, че близо 1800 метра от водопроводната мрежа в района на Обретеник ще бъде първоначално подменена и едва тогава ще се пристъпи към ремонта на пътя в определения участък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари