Искрен Веселинов: Ще “благославяме” лунните пейзажи по русенските улици години напред

4
В социалната мрежа русенецът сподели впечатленията си от изпълнението на "Водния цикъл"
В социалната мрежа русенецът сподели впечатленията си от изпълнението на "Водния цикъл" Снимка: Dunavmost

В социалната мрежа русенецът сподели впечатленията си от изпълнението на "Водния цикъл" 

Еко какво написа той:

"Днес дълго се разхождах по русенските улици, споходени от “Воден цикъл”. Иде проблем извън текущата организация и мудните темпове на изпълнение - възстановяването на настилката. На места е извършено вече и обхваща тясната ивица около самия изкоп. 1/3 или 1/4 от улицата макс. Дори (ако) са уплътнили добре основата, само след няколко месеца “новият” асфалт ще започне да пропада. Причината е, че там където се съединява със стария скоро ще се получи фуга и ще започне да прониква вода. (Показвам и снимка от предишен подобен кърпеж.)

Нещо трябва да се направи… Особено по трасета, където отдавна не е имало ремонт и пукнатини са налични и без това. Призовавам общинарите да измислят как да се комбинират с ВиК, та да не се асфалтират третинки, а целите платна. Знам, че са нужни много ресурси и организация, но ако не го направят сега, ще “благославяме” лунните пейзажи по русенските улици години напред".

Искрен Веселинов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    8
    Санди
    От както Весито не е вече никой.взе да разбира и от водницикли,изкопи,канали пукнатини! Я се скрий бе1
  • 6
    7
    До 6
    Това момченце да не е т. н. Тр. Тъпото?
  • 12
    6
    Кой знае
    Кой направи нискоинтелигентното и протектораното от този човек момченце докторант в селскостопанския ВИМЕС? Тогава ще има "лунни пейзажи" и във висшето образование. Стига смешен плач 😭.
  • 22
    5
    Откровено казано
    Господине, вашата МВРО дружинка заедно с БСП/БКП и начело с Менчо и И. Баничката са управляващите в община Русе. Благославяйте тях и им давайте на тях съвети, че разсипахте града, невзрачници.
  • 21
    4
    русенец
    На този град точно такъв кмет му се пада. Нека догодина спечели втори мандат, и тогава Русе ще стане сигурно има няма 30-35 хиляди души. Малко, ама верни, чугунени партийни глави.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари