Пламен Димитров: До седмица хлябът ще върне старата си цена

0
Тези 25 стотинки отдавна ги няма в нашата сметка поради инфлационния удар
Тези 25 стотинки отдавна ги няма в нашата сметка поради инфлационния удар Снимка: БГНЕС / Архив

Тези 25 стотинки отдавна ги няма в нашата сметка поради инфлационния удар

Цената на живота у нас бързо се покачва и за покриване на базисни нужди на един работещ човек са нужни около 200 лева повече спрямо миналата година.

Това е заключението на КНСБ след анализ на потребителските цени за последната година.

"Хлябът много бързо ще се върне на старата си цена, когато почне да се влага пшеница от новата реколта. Тези 25 стотинки отдавна ги няма в нашата сметка поради инфлационния удар. Като цяло мерките бяха палиативни и не бяха ефективни. Работещата мярка е тази, която подкрепя небитовите потребители за цената на електроенергията, казах за данъчния кредит за семейства с деца и може би още няколко", заяви президентът на КНСБ Пламен Димитров, цитиран от БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Мунчо
    Абе тъпак, ти като какъв я обещаваш тази работа? Като бизнесменче начело на синдикат (и това ако не е парадокс)? Още един креслив и лъжлив изрод.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари