Пияна шофьорка без книжка предизвика меле в Пловдив

2
Според очевидец, пияната жена е влязла в чужда кола, която била оставена отключена, и потеглила
Според очевидец, пияната жена е влязла в чужда кола, която била оставена отключена, и потеглила Снимка: Facebook / Спасимира Тодорова

Според очевидец, пияната жена е влязла в чужда кола, която била оставена отключена, и потеглила

Около 21:00 ч. снощи екип на сектор "Пътна полиция" се отзовал на сигнал за катастрофа на бул. "Пещерско шосе". На място е установено, че при излизане от паркинг на търговска верига лек автомобил "Тойота" предприел десен завой, преминал в насрещното платно за движение и се качил на тротоара, а след това се блъснал челно в лек автомобил "КИА".

Първата кола управлявала 26-годишна неправоспособна водачка, чиято проба с дрегер отчела над 2 промила. Зад волана на втория автомобил била 62-годишна жена.

И двете участнички са прегледани в болница и освободени за домашно лечение. Произшествието е отработено по административен ред, пише Glasnews.

Пловдивчанин, който станал очевидец на мелето, разказа своята версия за станалото. Той твърди, че пияната жена е влязла в чужда кола, която била оставена отключена, и потеглила.

"Пряк очевидец съм на случилото се. Ударената тойота е на един злочест човечец, който не знам дали да го нарека глупав или безрасъден, или и двете. Оставя си колата отключена, с ключ на таблото и влиза в кауфланд да си купи дробчета. Пияна с 2.5 промила алкохол в кръвта, без книжка (не да е взета, а никога не е имала такава!), се качва в колата и я открадва. Излиза от паркинга (там има знак задължително надясно), дава газ и останалото го виждате на снимката много добре. Няма тежко пострадали, но тази жена е за затвор и дано влезе там. Това е то простотията по нашите земи в навечерието на празниците!", споделя Георги Касабов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари