Пиян младеж катастрофира в центъра на Русе и бяга от местопроизшествието

0
При пристигането на място служителите не са установили автомобил, който да е претърпял ПТП, поради което започнали обход на съседните улици, като на ул. "Цариград" са открили автомобил "БМВ 320" с търговищки регистрационен номер
При пристигането на място служителите не са установили автомобил, който да е претърпял ПТП, поради което започнали обход на съседните улици, като на ул. "Цариград" са открили автомобил "БМВ 320" с търговищки регистрационен номер Снимка: Снимката е илюстративна

Поради съмнение за употреба на алкохол от водача, униформените са извършили проверка с техническо средство, като уредът отчел над 2 промила

На 6 май около 23:00 ч. екип на пътна полиция е изпратен на бул."Ген. Скобелев" в Русе, в района на кръгово кръстовище с бул. "Цар Освободител" по сигнал за настъпило ПТП с лек автомобил БМВ с търговищка регистрация.

При пристигането на място служителите не са установили автомобил, който да е претърпял ПТП, поради което започнали обход на съседните улици, като на ул. "Цариград" са открили автомобил "БМВ 320" с търговищки регистрационен номер, като по него ясно се личали щети от ПТП, а от колата в посока таксиметров автомобил се отдалечавал млад мъж с табела в ръка.

При последвала проверка и направена справка служителите са установили, че въпросният е 19-годишен русенец, който си е признал, че той е управлявал автомобила и му е предстоящ собственик. Поради съмнение за употреба на алкохол от водача, униформените са извършили проверка с техническо средство, като уредът отчел над 2 промила. Случаят е документиран и е образувано бързо производство, за престъпление по чл.343б, ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари