Пиян мъж с мотопед се преби в Русе

1
На 47-годишния нарушител са съставени 3 акта
На 47-годишния нарушител са съставени 3 акта Снимка: архив

На 47-годишния нарушител са съставени 3 акта 

На 27 август около 17:30 ч. екип пътни полицаи са изпратени на адрес на ул. "Михаил Хаджикостов" в Русе, в района зад бл. 101 по сигнал за настъпило ПТП. При отиване на въпросния адрес униформените са заварили там екип на ЦСМП, който е оказвал първа помощ на водач на мотопед. Изяснили са, че водачът е русенец на 47 г., който обяснил на полицаите, че докато е карал мотора по улицата зад бл. 101 е загубил управление и е паднал на асфалта, при което е получил охлузвания на лицето.

Служителите на пътна полиция са проверили мъжа за употреба на алкохол с техническо средство, при което уредът е отчел положителен резултат - над 1.2 промила в издишания въздух.

На 47-годишния са съставени 3 акта за констатираните нарушения, както и талон за медицинско изследване, след което той е дал кръвна проба в медицинско заведение, а химическото изследване на пробата в лабораторията на МВР е установила 1.90 промила. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари