Петър Иванов: ОИК - Русе подкрепя нарушения на изборния кодекс

1

ОИК гласува да си затрае и да не вземе мерки спрямо нарушителя, пише акад. Петър Иванов

„Аз, грешният, понеже съм съвестен гражданин, изпратих сигнал до ОИК - Русе за осъществено нарушение на Закона, вижте долу сигнала“, пише акад. Петър Иванов в „Свободно слово“.

„След проверка ОИК установи колосално нарушение, в пъти, но въпреки това с 5 на 3 гласа гласува да си затрае и да не взема мерки спрямо нарушителя, вижте долу Решение 156-МИ на ОИК.

Значи има нарушение, ама няма наказание, даже условно! Защо така ве, другари?

Сигурно пак има споразумение.

Ама аз, нали съм съвестен гражданин, обжалвам пред ЦИК, вижте и обжалването ми.

Да видим сега и ЦИК, как при установено нарушение ще откажат да реагират според Закона; как ще обяснят, че 5 гласа стигат за законно решение на ОИК, след като те са по-малко от 2/3 от 8; и как няма да обърнат поне внимание на ОИК-Русе, на вечната Амбър.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    30
    И сега какво?
    Пенчева, и за чий ти бяха истериите? Тоя бил мутра, другия охранител, а скучаещата Рена в процес на изтърпяване на присъда? Със свестен пиар би имала шанс. Ама тя се доверила на теб. Е, на. Резултата е налице. Примири се, че си "фактор" само сред 9-те си роднини и приятели.
  • 1
    29
    Каритас
    Пенчева, Пенчевааа , май си пишем двама-трима :) Смятай колко си популярна. Ти в мен не се вторачвай. Друг ти е проблемът. Какво ти казва ? Хапчетата за кръвно там удряли в чатала, нали? Странно е, че с едни други нямат влияние. Но ти си интелигентна, няма как да не усещаш :) Хайде да минат изборите. Добронамерено - спасявай си семейството. Другото е преходно. Мутрите също.
  • 0
    28
    Циник
    Две хуйни точно си мерят пишките и клиторите. Единия академик по психология, бе мама ти проста, няма такава наука бе! Има психиатрия и точка. Всяка курва стана психоложка по образование. Другата нископърдяща пача пък се изживява като журналистка само защото било репортер, дето е работа на младежи. То тъпо, тъпо, ама се е гепило на хранилка и мисирква. Лапа държавна заплата. Мамицата ви и търтеи безполезни!!!
  • 0
    27
    4321
    Всеки има право да агитира, да убеждава в рамките на позволеното, да има пристрастия. Но когато става дума за държавен служител, изхранващ се от МОИТЕ пари, нещата не са много ОК. Да бе, няма нарушение на писан закон ама това с моралните и етичните закони отива по дяволите. Не-уважаема Пенчева, прекрачихте границата на етиката и морала в журналистиката с миля и половина. Вие квалифицирате, вие сатанизирате, вие раздавате усмирителни ризи. Коя сте вие? За какво се взехте? Силно се надявам засегнатите от пасквилите ви да направят всичко възможно и да потърсят сметка за финансово-обезпечените ви изблици. Във вашия тон - егати БНРто, като Ася Пенчева им е някакъв репортер.
  • 4
    26
    До 24
    Заради ей това волско търпение и спокойствие на апатични и безкритични хора в Русе сме заорали в улиците, пардон- в дъното. ТИ си продължавай да бъдеш спокоен, ние ще си дебатираме, щото истината се ражда в спора, а мълчанието не винаги е злато! Тъй, че аз се радвам пък, че ти не си ми в компанията. Щото има хора, дето само по избори се сещат за проблемите, а трябва да се говори за това постоянно, не да се мълчи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари