Петър Илиев: Слуховете за политическата ми смърт са силно преувеличени

0
Коментарът е в отговор на информация, че той вече не е част от политическия проект на Трифонов
Коментарът е в отговор на информация, че той вече не е част от политическия проект на Трифонов Снимка: ilievlawoffice.com

Коментарът е в отговор на информация, че той вече не е част от политическия проект на Трифонов

Слуховете за политическата ми смърт са силно преувеличени. Това написа в „Туитър“ адвокатът Петър Илиев, който беше номиниран за силов вицепремиер в неосъщественото правителство на „Има такъв народ“.

След като името му се завъртя в публичното пространство, излезе информация, че в негова книга има недопустимо сходство с разработка на неговата колега от Юридическия факултет на „Софийския университет“ доц. Наталия Киселова. От висшето училище започнаха проверка за плагиатство, припомня bTV.

Лидерът на ИТН Слави Трифонов го защити и коментира, че от полицията търсят информация за книгата му. Според него интересът към труда на Илиев е именно защото той бил предложен за министър на вътрешните работи.

Вчера се завъртя информация, че той вече не е част от политическия проект на Трифонов, след като информацията за него беше свалена от официалната страница на ИТН.

Днес председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов нарече „партенки“ слуховете.

„Първо, Петър Илиев не е член на партията, той е експерт. Ще разчитаме на него по същия начин, нищо не се е променило в отношенията ни. Това е последната партенка, която върви от вчера“, обяви Йорданов в кулоарите на парламента преди последното заседание на 46-ото Народно събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари