Петър Илиев: Имам пълното доверие и подкрепа на Слави Трифонов

0
Аз и семейството ми бяхме подложени на атаки, които преминаха границите, атаката не спира, оплака си обвиненият в плагиатство
Аз и семейството ми бяхме подложени на атаки, които преминаха границите, атаката не спира, оплака си обвиненият в плагиатство Снимка: БНТ

Имам пълната подкрепа и доверие на Слави Трифонов, както и на председателя на парламентарната група на "Има такъв народ"

Това каза в предаването "Говори сега" по БНТ Петър Илиев.

"Имаме история, имаме настояще и ще бъда с тях, докато мога да им бъда полезен, вярвам, че гледаме в една посока, не може да бъде изключен човек, който не е бил член на партията. Аз съм свързан с "Има такъв на народ" заради каузата и идеите", допълни Петър Илиев.

Според него голяма част от политическата класа е поставена в зависимости.

"Аз и семейството ми бяхме подложени на атаки, които преминаха границите, атаката не спира", добави Петър Илиев.

Относно обвинението в плагиатство Петър Илиев заяви: "Има си законов ред, има процедура, която тече, нека изчакаме резултатите, истината ще излезе, фактите ще бъдат установени".

Петър Илиев подчерта, че има усещане за липса на обективност и неутралност.

"Има членове на политически партии в етичната комисия, отвод няма да искам, решението трябва да се вземе от Факултетния съвет. Нека приключи процедурата, без да има предпоставки на външни влияния. Аз разбрах от медиите, че има сигнали. Книгата е издадена 2015 година. Всичко с името ми е свързано с провокация", каза още Петър Илиев.

По думите му е необходима съдебна реформа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук