Pepsi прекрати договора си с Тото

1
Компанията излезе с позиция след скандалния епизод от подкаста на изпълнителя, в който Тити Папазов споделя за насилие над момиче
Компанията излезе с позиция след скандалния епизод от подкаста на изпълнителя, в който Тити Папазов споделя за насилие над момиче Снимка: Фейсбук

Компанията излезе с позиция след скандалния епизод от подкаста на изпълнителя, в който Тити Папазов споделя за насилие над момиче

„Пепси“ прекрати договора си с Йонислав ЙотовТото след припомнянето на епизод от подкаст шоуто му, в което треньорът Тити Папазов разказва с насмешка за насилие над своя бивша приятелка. В изявление от „Куадрант Бевърдижис АД“, официалната бутилирища компания на продуктите на „Пепси“ за България, отбелязват, че нямат намерение да дават трибуна за поведение, което не показва толерантност или насърчава насилието и тормоза.

Скрийншот Фейсбук

Тото, популярен от групата „Скандау“, бе сред рекламните лица на кампанията „Предизвикателството на Пепси“. След силния обществен отзвук за подкаст епизода обаче от компанията свалиха рекламите с негово участие. Едва тогава музикантът се извини, че е оставил историята на Папазов без адекватен отговор в ефир, пише Площад Славейков.

Възмущението от подкаста се появи четири месеца след публикуването му – днес вече в контекста на случая с нарязаното с макетно ножче момиче от Стара Загора, чиято коса е обръсната от насилника ù. Като гост на Тото, Папазов разказва под формата на виц своя история за „възпитателно подстригване“ и споделя, че преди години завързал за парното приятелката си и остригал косата ù, след като тя започнала да се среща с друг мъж след тяхната раздяла. Насърчен от смеха на публиката, Тити споделя и за притеснението на съседите си от крясъците на момичето, които дори решили, че в апартамента се случва изнасилване. Водещият Тото също се разсмива на случката.

Извинение дойде първо от Папазов, който опита да се защити с аргумент, че случката е стара, а момичето било на 19, а не на 16 години, както се твърдеше първоначално. След реакция от „Пепси“ извинение направи и Тото, който сподели, че сам е премахнал проблемния клип от Ютюб канала си, а смеха си по време на интервюто определи като „още по-обиден към днешна дата“.

Други партньори на Йотов също реагираха на случката. Велинградски хотел съобщи, че отменя запис на подкаста му, предвиден на тяхна територия на 26 август.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    Жената изневерява
    Тити Папазов решава да я остриже, както я е предупредил 95-та, че ще направи ако му изневери. В крайна сметка един друг изцяло незамесен човек си губи дохода 2023, защото се засмял на работата. Само на мен ли ми мирише на бесен комунизъм и КГБ-щинщина? Махнете се от тая държава ве ватници
  • 7
    3
    Какъв Тото, какви 5 лева?!
    Ама това недоразумение Тото ли, какъвто е там, как изобщо може да бъде рекламно лице на световна комплект?! Тия, които са го предложили, са част от хората, налагащи пошлост и скудоумие!
  • 11
    2
    Така се
    прикриват по-глобалните събития. Измислят се тъпи теми от рода на кога да е националният празник, дава се гласност на случаи като с това момиче (междудругото интересно е как се реши че този Георги е виновен без процес и съд), съответно масите се надигат да се възмущават и да се карат кой крив кой прав и докато това тече, разни бтр-и, оръжия и боеприпаси се подарят на една страна. Има си термин- диверсия.
  • 6
    1
    Тото
    Го знаем от Биг Брадър какъв е
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари