Пенсионерка излекува сарком на мозъка си с ядене на пясък

0

Хапването на пясък вместо обикновена храна е доста рядко явление в света, но него все пак го има.

При това, като по правило, хората, хранещи се с пясък, не боледуват от нищо и живеят много дълго. Именно един от тези феноменални случаи е и пенсионерката от Литва Станислава Монствилене, която отдавна е навършила 70 години.

По-интересното е това, че преди повече от десет години на жената поставили убийствена диагноза - сарком на мозъка в последен стадии. Лекарите предрекли най-много година живот, при това жената била измъчвана от страшни болки в главата. 

Невидима сила накарала жената да се грани с пясък, пише БЛИЦ.

Тя обаче веднъж случайно минала покрай купчина речен пясък. Изведнъж на пенсионерката ѝ си приискало да започне да го дъвче, сякаш някой умишлено я тласкал към това безумно занятие. Жената не могла да устои на съблазънта и сложила пясъка в устата си. Първоначално за малко не повърнала, после станало по-добре, а когато тя разбрала, че така облекчила своето състояние - болките в главата започнали да отминават - то изцяло преминала на пясък.  

"Най-интересното бе, че аз, като всеки нормален човек, се замислих, че ям пясък - това противоречи на природата", разказва самата Станислава. "Но веднага щом спирах, започвах да се чувствам зле, появяваха се различни болежки. Тогава си знаех, че стъпката до завръщането на болките в главата е само една. Тогава веднага подновявах своята пясъчна диета. С времето всичките ми съмнения се разсяха. Намерих и оптималният вариант за яденето на пясъка. Той не трябва да се готви, поглъща едновременно с течности или да се добавя към други храни. Когато изцяло преминеш към пясъчна диета, останалата храна не само е нежелателна, но е и противопоказна. За алкохол и дума не може да става. Ям го само в суров вид и след това дори и вода не пия", обяснява пенсионерката. 

Лекарят терапевт Лилана Ваишвилене, която известно време е наблюдавала здравето на болната от рак, казва, че тя сама е поразена от факта, че Станислава по някакъв вълшебен начин се е излекувала от саркома в главата. При това тя сега учудва лекарите със своето стабилно здраве, добри кръвни показатели и като цяло отлични резултати от всичките изследвания. Пенсионерката вече години наред не ходи при никакви лекари, както правят хората с отлично здраве. 

Струва ли си да се разглежда пясъчната диета като лекарство срещу ракови заболявания?

Журналистите от портала  rt.com, които са разговаряли с феноменалната старица, са я помолили да разкаже за вкусовите качества на пясъка, ако има такива. "Всеки пясък има свои вкусови оттенъци. Някои сортове пясък са напълно безвкусни, но те се срещат много рядко - може и съвсем малко вкус да има, но винаги има. Например, кафявият пясък е много кисел, като лимон. Има дори и сладки пясъци, има горчиви, най-често обаче аз мешам няколко вкуса", разказва пенсионерката. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари