Пенчо Милков ще представи екипа си от заместници

5
Кметът на Русе ще даде пресконференция утре
Кметът на Русе ще даде пресконференция утре Снимка: Община Русе / архив

Кметът на Русе ще даде пресконференция утре

Имената на новите заместник-кметове на Община Русе, които ще работят като екип с кмета Пенчо Милков през новия мандат, ще станат ясни утре. Те ще бъдат представени на пресконференция от кмета, съобщиха от общинската администрация. Тя ще се проведе в Заседателната зала на Община Русе /3-и етаж/, в 11:00 часа.

Както е известно, общинската администрация има нова структура, която влезе в сила от 1 март. Според нея зам.-кметовете вече ще бъдат шестима вместо досегашните четирима. Към момента са заети три от позициите – от Златомира Стефанова като зам.-кмет по икономика, от Димитър Недев като зам.-кмет по комунални дейности и от Енчо Енчев като зам.-кмет по хуманитарни дейности.

Според новата структура ще има зам.-кмет по международни програми и проекти, инвестиции и собственост, като този пост ще остане за Златомира Стефанова.

Зам.-кмет по опазване на околната среда и комунални дейности ще бъде Димитър Недев, а Енчо Енчев – зам.-кмет по образование и култура.

Нови имена се чакат за другите три длъжности – зам.-кмет по социални дейности, здравеопазване и транспорт, зам.-кмет по младежки дейности и спорт и зам.-кмет по устройство на територията. Според неофициалната информация, която върви в последните седмици, назначенията са съгласувани с ДПС, СДС и ВМРО. Дали това е вярно, ще стане ясно утре, пише Русе Медиа.

Очакват се и редица персонални промени в ръководствата на дирекциите и отделите, тъй като по новата структура се появяват нови и се закриват досегашни дирекции или се правят сливания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    19
    От Русе
    Прокуратура и одит са от спешна необходимост!
  • 9
    18
    кмета
    всеки заместник със заплата 6000 лв., ай честито на печелившите.
  • 14
    17
    Няма смисал
    Никой не го интересува какви хрантутници ще си сложиш, жалък, деградивен лилипут!! Гръдът е жалка картинка, всичко е леш....той щял да представя некви олигофрени официално!!
  • 8
    16
    Кмелтли цаца в *сянка*
    На вечерната проверка решавам какво, коя и колко, на сутринта пара ШУТ иста изпълнява.
  • 20
    15
    Давай, още можеш!
    При повишаване на местните данъци и такси с 30% това екипче ми се струва даже скромничко...Текадърник до некадърника - градът загива!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари