Пенчо Милков се включи в пръскането срещу комарите рано тази сутрин

3
Кметът на Русе лично е проверил тубите с препарата
Кметът на Русе лично е проверил тубите с препарата Снимка: Фейсбук

Кметът на Русе лично е проверил тубите с препарата

Пенчо Милков се включи в пръскането срещу комарите рано тази сутрин.

За това научаваме от публикации на кмета на Русе във Фейсбук.

"Лично отворих тубите с препарата, с който ще се пръска тази сутрин против комари. В момента се намирам в Парка на младежта. Другите 5 автомобила обработват във всички останали части на града. С нашия автомобил, собственост на Община Русе, ще третираме и Парка на Възрожденците, кв. “Ялта” и кв. “Локомотив”", заяви Милков.

"Два пъти минахме Парка на младежта и Парка на Възрожденците. Третирахме и кварталите “Ялта” и “Локомотив”. Общо в града работиха шест автомобила тази сутрин. Довечера продължаваме в 21 часа. Сега отивам на работа.", добави по-късно русенският кмет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    40
    Аз
    изобщо ми е през ХУЯ , че дислайкват или лайкват , да им го набия в устата като на кмета мръсен педерас да еба неговата мама.
  • 2
    39
    я виж
    умнокрасивите пак се възпалили!
  • 2
    38
    Аз
    Чак трябва да те забранят със закон, не знам от кое умствено изостанало отделение си. Да го туря на жена ти и на дъщеря ти. Да еа цървула ти здухан некомпетентен.
  • 5
    37
    Аз
    направи Тир паркинг и на втория ден беше пълен , да еба мизерника ти недоял педерас. Майка ти умряла да еба тез шахти тез араби дето ги правят само си чупим колите , И какъв беше тоз ХУЙ дето боядиса светофарите умряло жълто ? За къв чеп е ? От грозно стана още по грозно, вечерно време виждат ли се по-добре ? Не Да беше осветил пешеходните пътеки умрял педерас. Светофара свети за разлика от тях.
  • 6
    36
    Русенка P.S.
    P.S. Червени тролове шетат и дизлайкват неудобните коментари на секундата. Проверено!!! Войната е хибридна. Готвят Пенчо отново за Кмет, щото почти е успял с мисията да унищожи тотално “Малката Виена”, която превърна в “Голям Дизастър”. Браво Пенчо! Браво на стоицизма и на непукизма!Браво на Партията, която представляваш!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари