Пенчо Милков оттегли предложението си да има 7 заместника

1
Кметът на Русе искал да се запознае с повече мнения как да бъде структурирана новата администрация
Кметът на Русе искал да се запознае с повече мнения как да бъде структурирана новата администрация

Кметът на Русе искал да се запознае с повече мнения как да бъде структурирана новата администрация

Пенчо Милков оттегли от дневния ред на днешната сесия на общинския съвет новата структура на общинската администрация.

Официално мотивът беше, че желае да се запознае с повече мнения и съображения от обществеността как да бъде структурирана новата администрация.

Според източници от политическите среди обаче, истинската причина е несъгласието на политическите сили с името на един от спряганите като евентуален заместник-кмет. Той не бил желан от нито една от политическите сили, представени в местния парламент, предаде TVN.

Новата структура предвиждаше Милков да има седем заместници, а общинската администрация да бъде разпределена в 14 дирекции с 19 отдела към тях, разпределени между заместник-кметовете.

Предполага се, че новата структура на общинската администрация ще бъде внесена за разглеждане и одобрение за сесията на Общинския съвет през януари 2024 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    12
    Подкрепям Кмета!
    Искаме съкращение на безполезната общинска и развратна администрация - минимум с 60%! Лемури и прелюбодейци, (неграмотни и развратни) се търкалят в община Русе по цял ден, ден след ден, ден след ден! Разрушават града ежедневно, а ние плащаме данъци, всички се гърбят, а лемурите се търкалят в общината и правят Кекс! И мошенгии за наша сметка! Срамота!Десетки нормални хора в града работят и си заплащат данъците за да хрантутят едни безхаберници! Искаме съкращения на хора от безполезните отдели: Екология, Незаконно строителство! Фирмите, които извършват сметоизвозване, събиране, озеленяване, осеменяване и т.н.- да бъдат премахнати, НЕЗАБАВНО и заменени с други по- успешни фирми! Тези, които хрантутим от 20 години….. не са годни!!!! Нямаме повече пари и време за да отглеждаме хрантутници на наш гръб и за наша сметка!
  • 5
    11
    ЗлатоНЕмираНЕМА
    Моля те не ме уволнявай. Колко нощи сме работили заедно в екип. А ти избра оная селянка от Наколово. Поне ЕКО Експертката овлажнява ли ливадата преди да я изореш? Или я ореш на сухо?
  • 10
    10
    нунчо
    Закръгли ги на 10 тъ--- вместо да съкращаваш администрация ти увеличаваш добре,че не съм гласувал за тъ---а
  • 13
    9
    Цървул
    Еййй Пенчо не са ли малко седем бе пич айде закръгли ги на десет
  • 19
    8
    Златокура
    Абе той и две съпруги искаше да има, ама по-умната му би шута и право на село.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари