Пенчо Милков: Оттеглям предложението си за нова структура на общинската администрация

2
Гласуването на новата структура на общинската администрация се отлага за януари
Гласуването на новата структура на общинската администрация се отлага за януари Снимка: Община Русе

Гласуването на новата структура на общинската администрация се отлага за януари

Точката от дневния ред на днешното заседание на Общинския съвет, с която трябваше да бъде подложена на обсъждане и гласуване новата структура и общата численост на общинската администрация, беше оттеглена. Това стана по предложение на вносителя – кметът на община Русе Пенчо Милков.

„Вземайки предвид аргументите и мненията, които изложиха общинските съветници и гражданите на Русе, оттеглям предложението си за одобряване на нова структура на общинската администрация, за да можем да прецизираме оптимално нейната дейност“, заяви кметът.

Целта на подаденото към Общинския съвет предложение за нова структура на администрацията е с промените да се оптимизират и реорганизират работните процеси, както и да се засили оперативният контрол при запазване числеността на персонала. Евентуалните промени, които ще бъдат направени, ще се гласуват от общинските съветници на 25 януари, когато е и следващото заседание на местния парламент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    8
    ???????
    Защо го оттегля?! Отгоре Му го наложиха?!! Да отидем : vis a vis , да каже- ЗАЩО го оттегля? Искаме съкращение на безполезната общинска и развратна администрация - минимум с 60%! Лемури и прелюбодейци се търкалят в община Русе по цял ден, ден след ден, ден след ден. Разрушават града ежедневно, а ние плащаме данъци, всички се гърбят, а лемурите се търкалят в общината и правят Кекс! И мошенгии за наша сметка! Искаме съкращения на хора от безполезните отдели: Екология, Незаконно строителство! Фирмите, които извършват сметоизвозване, събиране, озеленяване и т.н.- да бъдат премахнати, незабавно и заменени с други по- успешни фирми! Тези, които хрантутим от 20 години….. не са годни!!!! Нямаме повече пари и време за да отглеждаме хрантутници на наш гръб и за наша сметка!
  • 7
    7
    Айше, от магистралата
    Ейииииии. Тоз бетер коврите на изходите от Русе за София и Варна бе. Поне знае ли колко от семето е фанало? Щот до сега са се пръкнали 7 парцала, ама има и коври дет не знаят, че са от този. Абе ковренски номера и истории в този град, а.
  • 9
    6
    Ha, ha, ha ...
    В Русе няма нужда от толкова много Общински съветници и Администрация. Ако те, обикаляха кварталите, в които живеем и не спират стротелството на нови блокове, от които в града няма нужда, ще видят и ще оценят на място какво е положението на изостаналите в града тук-там възрастни граждани. Тези, които си имат къщи и на село, да си вървят на село, не ги бройте за жители на Русе. Сигурно циганите са си намерили и те по-интелигентна седяща на място работа или стачкуват и не метат, или чакат да се изсушат опадалите листа от дърветата и да ги приберат когато станат за горене. Не се почистат дори отточните решетки и затова в стария град се образуват гьолове-автомивки за гуми и купчини кал. Пфу!
  • 19
    5
    най-лошия кмет на Русе за...
    Не можаха да разпределят парите за крадене нещо явно...
  • 10
    4
    Пънчо Миризливков
    Няма пък, няма да си уволня екологостутката. И двамата ще цицаме заплати като кърлежите които сме. Може работа за 1 стотинка да не вършим, но всеки месец си знаем заплатите. И още екологостутки ще назначавам, да има какво да пълня, че сегашната каза, че ми бил много мек и вече не ми пуска.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари