Пътен инцидент на булевард "България" в Русе

4
Лек автомобил БМВ предизвика катастрофа и обърна „Дайхацу“ на бул.“България“ в Русе
Лек автомобил БМВ предизвика катастрофа и обърна „Дайхацу“ на бул.“България“ в Русе Видео: РусеМедиа

Лек автомобил БМВ предизвика катастрофа и обърна „Дайхацу“ на бул.“България“ в Русе, което доведе до образуването на огромни колони

Колите са се движили от кръговото на КАТ в посока София, като малко след бензиностанция „Пауър ойл“ са предприели изпреварване на няколко други автомобила, съобщи Русе Медиа.

Дайхацу“-то е било управлявано от млада жена на 32 години. Тя разказа, че е изпреварвала три автомобила, като непосредствено след нея се е движило и БМВ-то, извършвайки същата маневра. След като се е отдалечила достатъчно, е започнала полека да се прибира в дясната лента, а БМВ-то я е изпреварило. Непосредствено след това водачът му е намалил и я е свил, навлизайки в нейната лента, при което тя се е стреснала, защото не го е очаквала. Загубила е управление на автомобила и след това не помни нищо. Най-вероятно колата ѝ се е закачила в бордюра вдясно, след което се е преобърнала странично. При стълкновението БМВ-то също е пострадало и е било ударено от въртящото се „Дайхацу“. И двете коли са се завъртели срещу движението.

Хора, пристигнали на мястото на инцидента, коментираха, че познават 35-годишния водач на БМВ-то. По думите им той бил известен като любител на „дрифтаджийско“ шофиране. В автомобила пък е направило впечатление, че предпазните колани са закопчани към седалките.

На катастрофата са били изпратени полиция и два екипа на „Спешна помощ“. 32-годишната водачката е отказала да бъде откарана в болница, но шофьорът на другия автомобил е транспортиран в спешното отделение заради съмнения за комоцио.

Причините за инцидента се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари